• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka, spokojna rozmowa to podstawa sukcesu. Odtańczył karniaka?
Bobo, uważaj z tym napinaniem się, w ciąży nie można za bardzo cisnąć. Polecam śliwki namoczone w wodzie na noc i rano zjadasz śliwki i wypijasz tą wodę co została. No i sok z kapusty kwaszonej, czyści jak kret do przetykania rur (sorry za określenie)
Aneczka, masz może jakieś słoiki na zbyciu? Bo zastanawiam się czy jest sens, żeby ja Ci wysyłała słoiki po to, żebyś Ty mi je malowała i wysyłała z powrotem. Chyba, że nie masz żadnych na zbyciu.

Bietka, spokojna rozmowa to podstawa sukcesu. Odtańczył karniaka?
Bobo, uważaj z tym napinaniem się, w ciąży nie można za bardzo cisnąć. Polecam śliwki namoczone w wodzie na noc i rano zjadasz śliwki i wypijasz tą wodę co została. No i sok z kapusty kwaszonej, czyści jak kret do przetykania rur (sorry za określenie)
Aneczka, masz może jakieś słoiki na zbyciu? Bo zastanawiam się czy jest sens, żeby ja Ci wysyłała słoiki po to, żebyś Ty mi je malowała i wysyłała z powrotem. Chyba, że nie masz żadnych na zbyciu.
mieszkam na wsi mam cała spiżarnię słoików .. potem porobię im foty :) ale pszczółek nie ma jeszcze :( ehh

Jestem i ja byłam w szkole bo zdjęcia do dyplomu robili ale gorąco masakra nie mogę już wytrzymać a co bedze później....
Bobo na zaparcia od czasu do czasu gin kazał czopki glicerynowe mnie osobiście przeczyściło po 2 minutach :szok:

reklama
ja mam 7 lipca w budynku akademii medycznej na przybyszewskiego w tym centrum dydaktyczno - konferencyjnym. troche lipa ze tam bo jak mialam rok temu w auli uam to bylo super chor byl ta atmosfera no super bylo. ciekawe jak bedzie teraz

byla ktoras z was w swinoujsciu?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry