• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aneczka my mamy kawelerkę 32m 2 chodzi o wyszpachlowanie wszędzie, położenie płytek w łazience, przedpokoju i trochę w kuchni tego nie jest dużo bo to małe mieszkanie i paneli, oraz zamontowanie prysznica i kibelka... chcielibyśmy jak najszybciej... żeby ja wynająć a Jakie Twój tata i m mają ceny ? napisz mi na priv jak chcesz

reklama
Aneczka my mamy kawelerkę 32m 2 chodzi o wyszpachlowanie wszędzie, położenie płytek w łazience, przedpokoju i trochę w kuchni tego nie jest dużo bo to małe mieszkanie i paneli, oraz zamontowanie prysznica i kibelka... chcielibyśmy jak najszybciej... żeby ja wynająć a Jakie Twój tata i m mają ceny ? napisz mi na priv jak chcesz
później zadzwonię do taty i wypytam czy jest szansa ok ?

KOMU CIACHO ??

aneczko to ja tez poprosze ten obiadek w ogrodzie hihi
ide sie polozyc bo ledwo na oczy widze :( pozniej do was wpadne :)

wstalam:))))))))) ale tu cicho............. gdzie sie wszystkie podzialyscie????????? ja jestem glodna jem sobie i poleze gdzie polazic :)

Ostatnia edycja:
myslalam ze wszystkie na spacerkach hihi :)
widze ze wiara lazi na krotko wiec musi byc mega cieplo hihi na balkonie jak bylam to jest super :)
teraz jem frytki jajo sadzone i mizerie a pozniej ide gdzies :)

No coś Ty ... on ze mną na spacer w życiu nie pójdzie ... woli w chacie siedzieć... może się mnie wstydzi... ciagle mi gada ze on się nachodzi w pracy a ze ja nie pracuje i mi się nudzi to jest tylko moja wina

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry