• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witam kobietki

u nas upał :-) piękna pogoda, słonko świeci
M wziął psa na spacer do lasu :szok: co się stało, normalnie poczuwa się do jakiś obowiązków... :confused:

ja potem jadę na zakupki, mam mega ochotę na dobre lody :-)
wiolka oby Nastka przeszła to jak najszybciej :-(

dzoana masz arbuzowe pazurki ???

bobo ale masz zachcianki... tatara :tak: hehehehehe

wiecie co dziewczyny może to strasznie głupie... ale ja mam ochotę na wąchanie pasty do butów !!!! takiej zwykłej w okrągłym pudełeczku - :-D na szczęście nie mam w domu... ale normalnie budzę się w nocy i myślę sobie ale bym powąchała :-D

kurde szok !!!! :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Szóstkowa mamo, odpisałam Ci na grupie
Bietka, pasta do butów, hmmm ciekawa zachcianka:szok: Koleżance wczoraj pomalowałam pazurki w małe arbuzy, wyszły nawet nawet (jak na pierwszy raz). Może mąż zrozumiał swój błąd;-)

ja wstalam mezus poszedl do pracy a ja dalej spac hihi :) teraz wstalam i ogarnelam sie :) nie mam weny na pisanie tej magisterki :( w ogole to wiecie co sorki za wyrazenie zaparcie w ciazy to tragedia. siedzialam na kibelku i plakalam z bolu masakra. takie zaparcia to dobry trening przed porodem hihi. do ktorego tyg boli brzuch?
marta wstawaj spiochu:)

bobo musli polecam na śniadanko, ewentualnie suszone śliwki popić wodą niegaz.
ja nie mam problemu odkąd wypijam 1,5 - 2 litry wody mineralnej niegaz dziennie. Pewnie musli też mi pomaga. albo czopki glicerynowe.
mnie bolał brzuch jak na @ chyba do 10-11 tyg. nie pamiętam, ale długo i martwiłam się. lekarz uspokajał i nospę z magnezem brałam.

pierwsza hihihi
witam spiochy :) wstawac slonko takie ladne ze szkoda gnic w lozku hihi :)
milego dnia Kochane :)
Śpiochy ?? ja od 6 rano na nogach :) już mega spacer zaliczyłam i ciasto piekę :) pewnie nie wyjdzie bo mam @ hehe ale co tam
witam kobietki

u nas upał :-) piękna pogoda, słonko świeci
M wziął psa na spacer do lasu :szok: co się stało, normalnie poczuwa się do jakiś obowiązków... :confused:

ja potem jadę na zakupki, mam mega ochotę na dobre lody :-)
wiolka oby Nastka przeszła to jak najszybciej :-(

dzoana masz arbuzowe pazurki ???

bobo ale masz zachcianki... tatara :tak: hehehehehe

wiecie co dziewczyny może to strasznie głupie... ale ja mam ochotę na wąchanie pasty do butów !!!! takiej zwykłej w okrągłym pudełeczku - :-D na szczęście nie mam w domu... ale normalnie budzę się w nocy i myślę sobie ale bym powąchała :-D

kurde szok !!!! :cool:
heheh ja o 7 rano wąchałam rozpuszczalnik ale z obowiązku bo czyściłam karafki i butelki do malowania :)
ogłaszam akcję butelka po 10 zł ( za farby ) heheh chce ktoś w jakiś specjalny wzór ?
dzoana no walnęłam mu kazanie przed spaniem, grzecznie bez nerwów - może zrozumiał.
naprawdę mam ochotę na tę pastę do butów :-D
nooooo i na Karnego Jeżyka z nnim :happy2:

reklama
dziewczynki masakra z tymi zaparciami. w poprzedniej ciazy tez plaklam na kibelku :(( szok :(( a w ogole mam brzuchol jakbym byla w 5 miesicu juz sie zaczelo hihi mnie to wywala szybko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry