• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo, byliśmy w Biedronce, bo jutro jedziemy do moich Rodziców i postanowiłam zrobić wafle z karmelem. No i jak na złość nigdzie nie było zwykłych suchych wafli:wściekła/y: Dopiero przed chwilą dotarłam do domu, jeszcze wstawiłam sernik do piekarnika i przełożyłam wafle i w końcu usiadłam. Zdjęć pazurków nie mam, bo nie zrobiłam zdjęcia, a koleżanka już poszła, ale wzór był taki http://www.youtube.com/watch?v=XMY8hpcxG6I
O kurcze, wszystkie już poszły spać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzoana jeszcze ja chwile jestem szukalam u Nastki nowych kropek żeby je pudrem posmarować i troche nas zeszło bo jednak wyszło ich troche tylko że sa malutkie,musiałam ją namówić do spania w związanych włoskach bo ma długie a porzez kilka dni jeszcze nie możemy jej kąpać nie chce żeby miala wlosy w tym pudrze wyklejone to mialaś wieczorkeim zajęcie;-)

dzoana fajne pazurki w sam raz na ta piekna pogode jaka teraz macie:-)

Bietka maz pewnie zglodnieje i sie opamieta;-) mnie M wkurza tym ze jak cos zrobi to odrazu mi pokazuje ze posprzatal w kuchni czy sypialni albo wywiesil pranie ja chyba tez zaczne pokazywac mu palcami co robie w domu bo on jakos nie zauwaza:-p

O, jakie ożywienie:-)
Wiolka, rozumiem, że już końcówka? To 3 doba wyczytałam
Bobo, u mnie na dworze ciepło jak w lato
Scoti, to moje pierwsze podrygi z pazurkami. Podczas studiów częściej malowałam, ale teraz w pracy muszę mieć pazurki bez lakieru, więc kombinuję tylko w weekendy:-(
Nie mam pojęcia dla czego, ale padam na pysk. Jakaś taka zmęczona dzisiaj jestem:zawstydzona/y:

i ja jestem wieczorowa pora :happy:

mieszkanko posprzatalam, pranie zrobiłam teraz się pierza jeszcze jedna pralka i bede musiała powiesić :baffled: cały dzien cos, przyszła do mnie sasiadka i kupiłam od niej krzeselko do karmienia Krzesełko Chicco POLLY 2w1 +Gratis+Wysyłka 0zł (2308591303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. używane ale w idealnym stanie za 200zl. i dostałam gratis śpiworek do wozka bo nie maialm czegoś takiego dla Igora także się przyda a jest fajny bo z welny owczej super wykonany :-)

Bietka moj tez ma czasem takie zagrania, ostatnio wszedł do mieszkania i do mnie mówi a Ty co cały dzien przed komp. spedziłas ?? no kurde mnie trafiło, ale to ze obiad miał ciepły na stole, mieszkanie posprzatane, skarpety i gacie wyprane to tego juz nie widział i sie obraziąłm nie odzywałam sie 3 dni. Dziś przyszedl z róza :tak: takze raz tak raz tak :rofl2:

Bobo ja tez lubię metkę z taką świeżą buleczką mniemmmmmmmmmmmmm, ale tatara juz nie zjem, i jeszcze z surowym zołtkiem o feeeeeeeeeeeee:baffled:

reklama
Bobo, jutro jedziemy do moich Rodziców i zostaniemy do poniedziałku, zahaczymy jeszcze o mojego brata. Dlatego na BB będę wchodzić jak będzie okazja. Ale w poniedziałek wrócę do Wrocławia i posiedzę z Wami:-)
Anaber, z facetami to mamy trzy światy. CIężko z nimi, ale bez nich żyć się nie da:-D Mój M to z kwiatkiem przychodzi od wielkiego dzwonu, dzisiaj sama sobie goździki kupiłam w stonce, uwielbiam je, za 5,99:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry