• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta-mam nadzieje że chociaż jej sie impreza urodzinowa będzie podobala juz jest szczęśliwa jak uslyszala że moj brat przyjeżdża z synkiem ona go uwielbia i bardzo za nim tęskni gdyby mieszkali bliżej bawili by sie codziennie a takto raz w roku tam jeździmy :sorry:a męża siostry córką to sie nie widziala juz hoho to cudowne dziecko jest skutecznie izolowane od najbliższej jedynej kuzynki Aneczka-jak czlowiek nie ma głowy do alkoholu to czasem i 2 piwa dają szczęście nieziemskie:-)

reklama
melduje się

kończyłam sprzątać mieszkanie po obiedzie
padam na pysk
mówię mojemu M żeby mi nalał do miedniczki wodę - bo chcę stópcie wymoczyć - bo mnie bolą, a on do mnie z fochem, ufffff jak dobrze, że to już końcówka
wku............ na maxa. W ogóle nie odczuwa mojej ciąży, siedzę w domu, obiad ciepły po pracy czeka na niego, pies wyprowadzony, mieszkanie ogarnięte - no do jasnej ciasnej !!!! zachcianek nie mam, nie biega po truskawki o 2 w nocy :wściekła/y:
przecież to też jego dziecko, moja wina, że mam duży brzuch i jestem mniej sprawna :no:

mam doła... idę poczytać jakąś książkę, a on niech sobie ogląda te piep......... mecze całą noc !!!!! jutro foch - nie ma obiadu....

:crazy:normalnie mną trzęsie

sorki, że tak o sobie.... jutro wrócę w normalnym nastroju

miłej nocki :*

Bietka-nie denerwuj sie facet na poczatku udaje że rozumie stara sie ale zdarzaja sie dni ze zapomina że ma ciężarną w domu i wymaga od niej 100% normalności odgryźć sie może niech sam sobie zrobi zobaczy czy to tak samo wszystko sie w domu robi i na jutro życze dobrego humorku Anisiaj-masz świetnego lekarza napewno wie co robi &&&&&&&:tak: Bobo-mnie nic nie bierze na szcżęście małą ma malo bąbli i nie pękaja może być tak że taka ilość jaka jest zostanie i sie szybo zagoi bo ospa sie wysypuje do 3 dni u nas jest jutro 3 doba a dziś tylko pare chrostek przybylo i jak wyjdzie wszystko i przyschnie to już nie zaraża

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo-przyda sie jej ja też bym sie napila piwka z sokiem malinowym:-p Bietka-no tak je:no:st kochana dlatego ja juz mężowi mówiła że w jednej ciąży poowinna chodzić kobieta w drugiej facet to by sobie palcem do d....py nie trafili zielonego pojęcia n ie maja jakie to obciążenie dla organizmu kobiety po prostu sie przyzwyczaili że dawniej przecież kobiety chodzily w ciąży i wszystko robily

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry