• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka-oni sa w o tyle lepszedj sytuacjii że nie będą musieli męczyć sie z objawami ciąży niestety życie jest niesprawiedliwe a faceci nie wyrozumiali:crazy: moj jak ma przeziebienie to sie zachowuje jagby mial umierać plackiem leży i musze mu leki do ręki podawać bo nawet po tabletki nie wstanie

Marta-tak to właśnie jest moj mąż to jest taka zlota rączka i to jest dobrze i źle bo akurat tak sie składa że jego wujek ma kawal gospodarki i same córki nie ma kto tam robić bo on jest schorowany i jak prosi Andrzeja o pomoc to zawsze go calutki dzień nie ma bo jeszcze to i tamto dziś jak z pracy wrócił to odrazu do wujka pojechał bo coś mu sie zepsuło i od 17 do teraz tam robi a mnie szlag trafia:wściekła/y:bo przecież ja tez caly dzień z malą sama jestem i jest mi ciężko miał mi poomagać:angry:

juz zrobilam twarozek i ciasto na nalesniki i teraz czekam na mojego Pana hihi a nie wiem o ktorej bedzie bo u nas jest problem z prakingiem i nie ma miejsc i zawsze parkowal na tzw "rondzie" jak nie bylo miejsca no ale jak dzis zobaczylismy ze auta ktore tam stoja maja blokady to juz tam nie zaparkuje i bedzie gdzies jezdzil i szukal na ossiedlu obok gdzies najwyzej zaparkuje. to jest glupota nowe osiedle a nie ma gdzie parkowac owszem sa parkingi podziemne ale dla naszego mieszkania nie wiem czy jest a poza tym to jest strasznie drogie :((
wiec co bedziemy robic na naszej majowce na bb?

Wiolka nie dziwię się ze jesteś zła ja też zawsze jak czekam na m to chodzę od okna do okna a on nawet ze mną na spacer nie chce iść :no: No i Nastka pewnie też tęskni
Bobo no ja wiem coś o parkingach to jest masakra my w kawalerce nie wykupowaliśmy bo miejsce kosztuje 30 tyś to bez przesady...

Ja uciekam laski miłego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry