Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się pierwsza. Dzisiaj mam dużo pracy, ale będę wpadać Jeszcze na 12 mam fryzjera. Bietka, Kuba zaczął raczkować jak miał 9mcy. Pamiętam że przyjechali znajomi z dzieckiem o dzień młodszym i ta mała pokazała Kubie jak to się robi Wcześniej bo od około 7,5mca chodził na nóżkach za rączki. Aga, tak Kuba w miarę zdrowy. Niby katarek pojawia się co jakiś czas, ale nie tak jak wcześniej że miał non stop. W marcu pojdziemy do laryngologa i puki co nie je nabiału w takich ilościach jak wcześniej. Marta, dzisiaj będzie już lepszy dzień!!! Anisiaj, jak się czujesz po leku??
Miłego dzionka dla każdej!!!
witam się, ale uciekam, bo dzisiaj mężulkowe urodziny. zaraz robię śniadanko, potem m ucieka na stok - jest przerażony, ale zadowolony
justi, czuję się dobrze, tylko lekko drży mi czasem ręka, ale byłam gotowa na dużo silniejsze objawy.
aga, przepraszam, że to tyle trwa, ale przez to uziemienie i bóle brzucha nie mogę iść na pocztę, ale m obiecał, że wyśle. powiedz mi kochana, jaki Kubuś ma rozmiar?
dziewczyny, siedzę i ryczę. tyle lat czekałam na Beyonce w PL, a ona będzie teraz na Orange festiwalu 25 maja ;( czekam na Zosieńke jak na cud świata, ale chyba nie jestem wyrodna, że zrobiło mi się strasznie, strasznie, strasznie smutno???
Anisiaj pewnie że nie) Ja to zawsze mówię ze jak pojawia się dziecko to troszkę ma się roczki związane bo nie ma już takiej totalnej swobody, ale takie jest życie