Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
6 mamo cieszę się że nieco lepiej;-) anisiaj a tort będzie dzisiaj??? bo ja chcę kawałek, dlaczego??? bo zjadłam w weekend crispello za zdrowie Zosieńki :-) aga no pucki ma na zdjęciach ale słodki jest ma jeszcze katarek ??? bobo się fotografuje teraz hihihihi jak wystroiłaś Juleczkę ???? smerfetko ja też się wbijam na jakąś imprezę do |Belgii martuś jesteś z nami ???
bietka, tort już był moi rodzice mu przywieźli i już mi bokiem wychodzą torty, ale mogę Ci wysłac ostatni kawałek
wiecie co wymyśliła moja teściowa - mówiłam Wam, że w ogóle do mnie nie dzwoni, wczoraj m zadzwonił do niej, a ta do niego pretensje, że ja do niej nie dzwonię, co u mnie. no proszę, nowy zwyczaj, że to ludzie chorzy, cierpiący, leżący w łóżkach dzwonią się pożalic jak im źle, podczas gdy nikt nie pyta...