reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj jakieś nowe zwyczaje???? tosz to :szok:

Bietka ma katar i kurcze znowu będziemy się bujać 2 tygodnie:((

I poprasowałam :sorry2: Książe się z kupą obudził i marudzi mi tu teraz

reklama
Hehe Anisiaj ten materiał jest super,jestem hojna i mogę takowy zasponsorować!!!A wiesz hihihi to dobry pomysł zadzwoń do niej w twoje urodzinki i powiedz jej,że może ci życzenia złożyć.
Kinga ja bym chętnie nawet teraz na łikend się do ciebie wyrwała sama,by odpocząć ale mam strach przed lataniem i klaustrofobię:-(.

Anisiaj Aniołkowa nie ma problemu:)))

Widziałyście zdjęcie Które udostępniła Gosia na fb:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: MASAKRA wierzyć się nie chce:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: płakać mi się chce:sad:
Anisiaj Ty lepiej nie patrz kochana

6mamo, Ty mnie nie kuś, bo zamówię ten materiał ;) póki co się cieszę, że na święta nigdzie nie jedziemy, a więc i do nich. moi rodzice przyjadą do nas, ich też zaproszę, ale pewnie nie przyjadą, bo tam będzie cudowny brat m, a to pępek świata.

aga, powiem Ci szczerze, że ja unikam takich widoków, nie wiem czemu one mają służyc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry