• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja też czasem się "paćkam" żeby nie zapomnieć jak się to robi :-D:-D:-D:-D:-D

wiecie dziś siedziałam z rodzicami i popatrzyłam na nich jak na siebie i m .... ile oni mi dali... miłości szczęścia, jeśli kochali-kochają mnie taką miłością jak my Igorka - to lepszych nie mogłam sobie wymarzyć.... spojrzałam na nich jak na rodziców a nie na dziadków Igora, moja mama przecież też miała kiedyś 7 m-czne niemowlę i też dbała bym rackując nie nabiła sobie guza itp itd........ ehhhhhhhh tak mnie naszło ;-)

Ostatnia edycja:
Ja zeby mi maz nie uciekl ;)

Bietka, chyba wiem o czym piszesz. Kiedy w pierwszej ciazy czekalam az zacznie sie poronienie, przyjechala moja mama,zebym nie byla sama jak m w pracy. Tydzien czasu tu byla, patrzyla na moja rozpacz, wspierala mnie, a potem slyszalam jak placze, myslala,ze ja tego nie widze. Wtedy zrozumialam jak bardzo mnie kocha, jak wielka jest jej milosc.

Teraz kiedy leze mysle o Zosi i o mojej mamie. O tym jak czasem sie z nia kloce, a ona tez miala ze mna ciezka ciaze. I jak czekam na Zosie to czuje,ze zniose wszystko,zeby tylko byla. To niesamowita milosc.

Ostatnia edycja:
Anisiaj to zależy wiesz bo moja siostra ma dwie dziewczynki i super w ciąży wyglądała ja mam synka i też nie miałam ani jednego pryszcza to chyba od hormonów zależy
Bietka masz rację ja teraz z perspektywy czasu zaczynam rozumiec moją mame

ide zrobic kawe ;)

reklama
Marta okres taki sobie normalny:) Tylko mnie brzuch ćmi a wcześniej nic nie czułam

Anisiaj
i co podzieli się m przepisem na pizze???

Ja o moich rodzicach dużo dobrego niestety nie mogę napisać:-( zazdroszczę wam że macie cudownych rodziców i wsparcie z ich strony

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry