• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, mam znajomą, która miała 2 synów i chcieli córkę. Wydali wszystkie rzeczy po synkach znajomym. Obczytała na necie rózne "sposoby na córkę" i lada chwila urodzi im się chłopiec:)
Czytałam o abdykcji. Na necie pełno komentów że koniec świata się zbliza.

reklama
ANiaisj nie mam polsat cafe ale dla mnie to chore.... my planowaliśmy dziewczynkę mamy synka i nie rozpaczam chciałam miec dziecko bez znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka

o papieżu czytałam

Wrrrr, nie moge takich dylematow. Pewnie inaczej sie mysli jak sie latwo zachodzi, nie straci dziecka i ma lekkie ciaze. Ale mimo wszystko mam taki etyczny dylemat. Jedna z bohaterek poszla na in vitro, zaplodnili 6 zarodkow, jedna sie okazala dziewczynka. Zapytali ja czy wyrzucic reszte, a ona bez wahania powiedziala,ze tak. No i tamten zarodek z,dziewczynka jej sie nie przyjal. Lekka reka odrzucila tamte.

Pewnie moje lezenie plackiem nie ulatwia zrozumienia dla takich decyzji...

pozytywny akcent-zjadlam pyszna zupe jagodowa ;)

Justi, znowu koniec swiata?:)

jestem, o spacerze na g :)

justi koniec świata będzie jak papieżem zostanie czarnoskóry - OMG nie dzwonię do mamy dzisiaj bo ona ma pewnie już CZARNE MYŚLI, gdybyście wiedziały co świrowała przed 21.12 - siedzi w pracy z głupimi pi...... i czytają jej te bzdury i ona ma depresje potem, np. dzwoni 20.12 że przyjedzie się z nami pożegnać :-D:angry::no::wściekła/y::nerd:

aga - podobno małe dzieci mały kłopot, duże dzieci ..... sama wiesz :-)

anisiaj oglądałam ten program powtarzają go 15 raz - dla mnie to chore.... ok zgadzam się mam syna pragę córki, ale drugi syn będzie wspaniałym darem i szczęściem od losu... nie zrozumiem tych kobiet nigdy .... nie ważne... niech latają gdzie chcą i robią co chcą... co do zarodków nie ona pierwsza i jedyna, niestety wyrzuca się "te nie potrzebne" :blink::-(:-( ale może lepiej o tym nie rozmawiać ...

co to jest zupa jagodowa???????? jak to się je ???? :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry