• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Evel, jakie obraziłaś, no coś ty!!! dziękuję!!!! a co do sklepu, to nie da się rozmonotować?? kurier kosztuje około 20zł gdy paczka ma do 30kg. Ale nie wiem jak z gabarytem.
Anisiaj, ja używałam Aventu, z plastikowymi butelkami, też miałam od szwagierki. Różnica między chłopcami to rok, więc nie wiem czy u Ciebie nie będzie potrzebny jeszcze bratowej m. Zależy czy będzie jeszcze karmić. Ja korzystałam baardzo mało, bo mało pokarmu miałam.

reklama
no właśnie juti tak się zastanawiam. poza tym ja bardzo nie lubię pożyczać od kogoś taki sprzętów, bo jak się zepsuje to muszę kupić nowy plus kupić sobie, więc wychodzę na minusie.

jestem:)

Byliśmy na spacerze, cudna pogoda teraz Kuba dosypia na balkonie we wózku:)

Powiedzcie mi kochane jak wy ubieracie w taką pogodę dzieci??? ze starszymi nie mam problemu ale Kubie pod kocem i w kombinezonie mam wrażenie ze jest ciepło

Anisiaj kochana a Ty byś chciała elektryczny czy ręczny ten laktator???

Ewel szok żeby w szpitalu nie wiedzieli co jest dziecku:szok:

bietka miłego spacerku:)

witam pozno bo odsypialam wczorajszy ciezki dzien i podroz ...

evel zdrowka dla Wiktorka :*

bobo mam nadzieje ze lekarz nie bedzie Ci nic musial tam nastawiac &&&&

anisiaj Pieluchy tetrowe - pieluszki 70x80 PDWÓJNIE TKANE (3061347297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja kupowalam od niego pieluchy tetrowe podwojnie tkane i flanelowe baprawde sa super.

aga gdzie pojechal Dominik ? mam nadzieje ze fajna bedzie mial wycieczke ;)

hmmm czy jeszcze mialam cos napisac ... aha wiem o przedszkolach dla 2 latkow, powiem Wam ze tutaj to jest norma dzieci od 2,5 lat ida do przedszkola szkolnego ktore znajduje sie w kazdej szkole i ja osobiscie nie mam nic przeciwko takiemu rozwiazaniu dla rodzicow ktorzy musza pracowac, wolalabym oddac dziecko do takiego przedszkola niz do jakiejs niani ktora albo nakarmi dziecko albo zje sama, wiem co pisze kolezanka miala taka opiekunke ktora zjadala dziecku owoce i mowila ze maly tak pieknie je. Mam tez kolezanke ktorej corka poszla do szkoly jako 6 latek i cala klasa jest w jej wieku i dzieciaczki naprawde fajnie sobie radza teraz sa juz w III klasie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry