reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry Joweg-kochana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia:-) Dzoana-przykro mi że ostatnio cie jeszcze nakręcałam i tak wyszło :zawstydzona/y: mam nadzieje ze nie masz mi tego za złe życze ci kochana żebyś sobie wszystko poukładała na spoknie i szybciutko do nas wróciła mam nadzieje ze u ciebie też będzie tak ze jak sie cos odpuszcza to z czasem samo przychodzi:happy2: My z nastka czekamy na rehabilitantke później ja do przedszkola spacerkiem zaprowadze bo piękna pogoda u nas o 7 rano było 20 stopni bedzie dzis gorąco wypiore sobie dywan

WIolka oj mój dywan też się prosi o umycie ale na razie muszę ogarnąć te cholerne ankiety a wyprac chyba jeszcze zdążę ;-) A pogoda piękna ja mam balkon otwarty na szerokość :-D

wstalam :)
joweg tzrymam &&&&&&&&&&& :)
dzoanko zawsze bede tu na Ciebie czekac i wracaj jak bedziesz na to gotowa. Bede tesknic za Toba Kochana moja
marta dzis te walka z ankietami? ja tez sie dzis musze za to wziac :(
milego dnia Kochane moje

marta u nas z cwiczen juz dali wpisy ale teraz w sobote egzamin z wykladu ustny i 2 czerwca znow egzaminy z wykladow :( zwariowac idzie :( wiedza ze piszemy magisterke i ani na chwile nie odpuszcza

Ja małą zaprowadziłąm wróciłam do domku i tzreba sie brać za jakies sprzatanie ale weny mi brak nie chce mi sie najchętniej bym poleżała na lezaczku w cieniu pod jabłonka:-p zjadłam loda senna coś jestem a tu nie ma lekko cos tzreba zrobic a gdzie reszta?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry