Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wstyd sie przyznac ale robilam dzis wszysttko procz pisania pracy wiec moja praca przeniosina na poniedzialek. w sobote mam egzamin i musze sie pouczyc((
Dasz radę kurcze nie wiesz gdzie są tanie firany? potrzebuje kupić do kawalerki ale takie nie standardowe bo jedne muszą być 300x150 a na balkonowe 400x250
marta ja kupowalam do siebie na allegro. a tu w kawalerce mam od wlascicielki takie sliskie jednolite dwukolorowe na jednym oknie. jutro zrobie foto to Ci wysle. fajnie to wyglada.
Marta,Bobuś za wasze wykształcenie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Bobo 30 zł za czereśnie czy 20 zł za truskawki to rozbój w biały dzień!!! Gosiulku ja też mam makarony na oknie,są rewelacyjne.Jak zrobię fotkę to Wam tu wstawię.
Kochane m za mną chodzi na kolanach,błaga o litość.Pofocham się jeszcze trochę i powykorzystuję jego na maksa,a co!!!W między czasie powiedziałam jemu,że jutro jak pójdzie do pracy to dam małej Francy pobawić się jego wędkami ,a co,to też wbrew jego woli.Oczywiście tego nie zrobię,ale on jest w lekkim szoku.
6 mamo truskawki u nas 12 zl kilo no ale czerwsnie to masakra no coz jeszcze musze poczekac az sobie pojem hihi
lapie stresa przed jutrzejsza wizyta maz na luzie bo on wie ze jest dobrze a ja lapie stresa