• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

hej cizka nocke mialam niestety ale musialam wziasc tabletke na migrene bo ten bol nie do wytrzymania :( mam nadzieje ze moim dzidzia to nie zaszkodzilo :)

reklama
Dziękuje wam kochane że we mnie wierzycie:-) anisiaj-chyle czoła ze wszystko na raz ogarniasz godne podziwu widać że energiczna z ciebie kobieta:tak: ide załatwiać pare rzeczy bo przecież nic sie samo nie zrobi a ja od rana na telefonie wisze bo nas zapisywałam na naukie przedmalżeńskie:eek: milego dnia kochane

anaber, Marta - w niektórych gabinetach medycyny estetycznej są rekonsrukcje paznokci, no i teraz dzwonie i szukam kto mnie przyjmie. Robią jakąś formę, to nie jest żaden żel ani akryl tylko jakby proteza :)

witajcie

przepraszam, że się wczoraj nie pożegnałam, ale m porwał lapka... a potem ja zasnęłam.

anaber ja wybrałam ten - ma jedną z szerszych gondoli- też zwróciłam na to uwagę, że dziecko w kombinezonie się nie ruszy, podobał mi się x-lander ale ma wąziutką gondolę :) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: FYN 4DS 2012 Freeline skórzana rączka! wózek głęboko-spacerowy z torbą pielęgnacyjną

wiolka świetny pomysł ... GRATULACJE !!!! będzie piękny ślub :))))

anisiaj współczuje ... a nie dasz rady iść w zakrytych stópkach, jutro a być chłodno ???? tzn w zakrytych butach

marta jak tam M ????

bobo wszytko będzie dobrze !!!!! &&&&&&&

no tez jestem ciekawa jaki ma wiek z usg. bo wtedy co bylam to dzidziol byl starszy niz mi wskazuje suwaczak:) no a dzis sie okaze jak urusl:) juz bym chciala znac plec :)

posprzątałam - tylko łazienka mi została uf... dodzwoniłam się w końcu do mojego dentysty i umówiłam się na następną sobotę na 8 rano :szok: pojade sobie autkiem a co hi hi hi
Bietka z w miarę ok, powiedziałam że mam żal do niego o to że sie tak zachowuje
Joweg jak się czujesz?

ja mam wózek z tego rodzaju ale z innej firmy super się prowadzi :)

reklama
ja juz uszykowana i zbieram sie :) trzymac &&&&&&&&&& :) troche mi tam pewnie zejdzie bo kolejka zawsze jest dlatego jade wczesniej zeby zobie zajac hihi :) odezwe sie po :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry