reklama

Nasze sprawy...

hej cizka nocke mialam niestety ale musialam wziasc tabletke na migrene bo ten bol nie do wytrzymania :( mam nadzieje ze moim dzidzia to nie zaszkodzilo :)

reklama
Dziękuje wam kochane że we mnie wierzycie:-) anisiaj-chyle czoła ze wszystko na raz ogarniasz godne podziwu widać że energiczna z ciebie kobieta:tak: ide załatwiać pare rzeczy bo przecież nic sie samo nie zrobi a ja od rana na telefonie wisze bo nas zapisywałam na naukie przedmalżeńskie:eek: milego dnia kochane

anaber, Marta - w niektórych gabinetach medycyny estetycznej są rekonsrukcje paznokci, no i teraz dzwonie i szukam kto mnie przyjmie. Robią jakąś formę, to nie jest żaden żel ani akryl tylko jakby proteza :)

witajcie

przepraszam, że się wczoraj nie pożegnałam, ale m porwał lapka... a potem ja zasnęłam.

anaber ja wybrałam ten - ma jedną z szerszych gondoli- też zwróciłam na to uwagę, że dziecko w kombinezonie się nie ruszy, podobał mi się x-lander ale ma wąziutką gondolę :) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: FYN 4DS 2012 Freeline skórzana rączka! wózek głęboko-spacerowy z torbą pielęgnacyjną

wiolka świetny pomysł ... GRATULACJE !!!! będzie piękny ślub :))))

anisiaj współczuje ... a nie dasz rady iść w zakrytych stópkach, jutro a być chłodno ???? tzn w zakrytych butach

marta jak tam M ????

bobo wszytko będzie dobrze !!!!! &&&&&&&

no tez jestem ciekawa jaki ma wiek z usg. bo wtedy co bylam to dzidziol byl starszy niz mi wskazuje suwaczak:) no a dzis sie okaze jak urusl:) juz bym chciala znac plec :)

posprzątałam - tylko łazienka mi została uf... dodzwoniłam się w końcu do mojego dentysty i umówiłam się na następną sobotę na 8 rano :szok: pojade sobie autkiem a co hi hi hi
Bietka z w miarę ok, powiedziałam że mam żal do niego o to że sie tak zachowuje
Joweg jak się czujesz?

ja mam wózek z tego rodzaju ale z innej firmy super się prowadzi :)

reklama
ja juz uszykowana i zbieram sie :) trzymac &&&&&&&&&& :) troche mi tam pewnie zejdzie bo kolejka zawsze jest dlatego jade wczesniej zeby zobie zajac hihi :) odezwe sie po :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry