Witam już prawie weekendowo
Ja wczoraj się nie pojawiłam bo caly dzień cos załatwiałam, dziś na 14 do przedszkola jade na Dzien Mamy i Taty i tez pewnie zlądujemy poźno bo w drodze powrotnej zrobimy zakupy itp
BOBUŚ obiecałam

i słowa dotrzymalam i dzisiaj ja Tobie zasadze kopa jak chcesz

niech tylko jedno marudzenie tu będzie to zobaczysz przyjadę do Ciebie

pamiętasz ten post prawda
joweg jak ja Ci kopa zasadze to zobaczysz

mysl Kochana pozytywnie

bedzie dobrze Kochana
Bobo ja tez wczoraj byłam w lidlu i kupiłam sobie dresy, tunikę tą kawowa bo w tamtych wyglądalam jak świnka i motylek

ty jestes zgrabna to możesz pozwolić sobie na takie kolory

i legginsy czarne fajny mają ten material fajnie się nosza, może jestes przyzwyczajona do bawelny dlatego wydawał ci sie dziwny ten material ale te się nie rozciągną mam już takie jedne tylko kupiłam je w sklepie i zapłacilam 45zl

a sa identyczne.
Wiolka no to super gratulacje
Marta super,że juz praca skończona, już masz z głowy;-)
Bietka a na jaki wózeczek macie chęć

?? jęśli mozna wiedziec. Mi szkoda było kupować nowy wózek jak mam ten, teraz tez pewnie wybrałabym cos innego bo przez 5 lat weszło kilka fajnych

ale jak już mam to mam a bez sensu sprzedawać ten i dokładac 400lub500 aby mieć nowy. Więc już zostanie. W sumie to był jeden z niewielu wóżków w takiej cenie który ma tak dużą gondole chodzi mi o długość bo na stronie jest napisane,że 82 a w rzeczywistości ma 86 i tak chcialam bo jak widzialam koleżanki które w wózkach Chicco i tych innych markowych jak dziecko w zimę w kombinezenie nie mieściło się w gondoli i głową dotykało jednej ścianki a nóżkami drugiej ścianki to podziekowąlam. wiem,ze to zalezne od tego jakie dziecko sie urodzi ale lepiej miec te pare centymetrów w zapasie i robi to rożnice. Ten fajnie wygląda
http://allegro.pl/nowosc-wozek-verdi-sonic-3w1-torba-gratisy-i2339327659.html ale wymiary hmmmm i te koła mi sie wydają ze to tandeta czy się nie rozsypia po 3mcach uzytkowania. ale tak to słodko wygląda
A gdzie Dzoana,
Madlen, Anisiaj, gosiulek hmmmmmmmmmm przepraszam jesli kogos pominełam
Mój Borys dzisiaj ma już 3x czkawkę brzych mi tylko w rownych odstepach podskakuje