reklama

Nasze sprawy...

hej jestem na chwilke musze wam powiedzieć że wpadłam na pomysł który przez najbliższy czas troche mnie pochłonie;-)nie wiem czy wam mówiłam ale mamy z m ślub cywilny i stwierdziliśmy że przed urodzeniem sie dziecka wolelibyśmy mieć to wszystko poukładane i dzis uataliliśmy sobie date kościelnego mam nadzieje ze podołam zawsze mówiliśmy że odłożymy na duże piękne wesele ale niestety fakt jest taki że pięknego wielkiego wesela nie będziemy mieć nigdy bo nas po prostu nie stać i stwierdziłam że wystarczy nam małe przyjęcie i tyle bo to wszystko sa koszta pójdziemy po najmniejszej lini oporu i 25 sierpnia bedzie nasz dzień w sobote jade chyba sie za jakąś suknią rozglądnąć bo kto mi później spadochron uszyje na poczekaniu:-D Bobo-ty weź nie świruj bo dzidziol wielki i szczęśliwy

reklama
Haha jestem pierwsza-Dzień Dobry Dziewuszki-Miłego Dnia!!!

Wiolka Gratulacje-mały czy duży ślub kościelny i przyjęcie to zawsze przeżycie.
Bobo możaby było już ciebie kochana pasować na naczelnego panikarza na bb,będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Joweg jak się czujesz?
Wstawać dziewuszki!!!

Ostatnia edycja:
Witam już prawie weekendowo:tak:

Ja wczoraj się nie pojawiłam bo caly dzień cos załatwiałam, dziś na 14 do przedszkola jade na Dzien Mamy i Taty i tez pewnie zlądujemy poźno bo w drodze powrotnej zrobimy zakupy itp
BOBUŚ obiecałam :) i słowa dotrzymalam i dzisiaj ja Tobie zasadze kopa jak chcesz :cool2:niech tylko jedno marudzenie tu będzie to zobaczysz przyjadę do Ciebie :-ppamiętasz ten post prawda :)
joweg jak ja Ci kopa zasadze to zobaczysz :-p mysl Kochana pozytywnie :) bedzie dobrze Kochana

Bobo ja tez wczoraj byłam w lidlu i kupiłam sobie dresy, tunikę tą kawowa bo w tamtych wyglądalam jak świnka i motylek :tak: ty jestes zgrabna to możesz pozwolić sobie na takie kolory:) i legginsy czarne fajny mają ten material fajnie się nosza, może jestes przyzwyczajona do bawelny dlatego wydawał ci sie dziwny ten material ale te się nie rozciągną mam już takie jedne tylko kupiłam je w sklepie i zapłacilam 45zl :szok: a sa identyczne.
Wiolka no to super gratulacje :happy2:

Marta super,że juz praca skończona, już masz z głowy;-)

Bietka a na jaki wózeczek macie chęć :) ?? jęśli mozna wiedziec. Mi szkoda było kupować nowy wózek jak mam ten, teraz tez pewnie wybrałabym cos innego bo przez 5 lat weszło kilka fajnych :) ale jak już mam to mam a bez sensu sprzedawać ten i dokładac 400lub500 aby mieć nowy. Więc już zostanie. W sumie to był jeden z niewielu wóżków w takiej cenie który ma tak dużą gondole chodzi mi o długość bo na stronie jest napisane,że 82 a w rzeczywistości ma 86 i tak chcialam bo jak widzialam koleżanki które w wózkach Chicco i tych innych markowych jak dziecko w zimę w kombinezenie nie mieściło się w gondoli i głową dotykało jednej ścianki a nóżkami drugiej ścianki to podziekowąlam. wiem,ze to zalezne od tego jakie dziecko sie urodzi ale lepiej miec te pare centymetrów w zapasie i robi to rożnice. Ten fajnie wygląda http://allegro.pl/nowosc-wozek-verdi-sonic-3w1-torba-gratisy-i2339327659.html ale wymiary hmmmm i te koła mi sie wydają ze to tandeta czy się nie rozsypia po 3mcach uzytkowania. ale tak to słodko wygląda :)

A gdzie Dzoana, Madlen, Anisiaj, gosiulek hmmmmmmmmmm przepraszam jesli kogos pominełam :)

Mój Borys dzisiaj ma już 3x czkawkę brzych mi tylko w rownych odstepach podskakuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kobietki wstałam i jem śniadanko :tak:
Bobo nasza panikaro jedna będzie dobrze, powiesz ginowi że chcesz mieć wizyty co dwa tygodnie?
Wiolka super na pewno będziesz piękna a wesele nie ważne ! ważni jesteście wy w ten dzień.
Anaber no nareszcie z głowy tylko poprawki a Dzonka obiecała ze jak dojdzie do siebie do do nas wróci.

- ja dziś muszę sprzątać ale mi się nie chce

naczelny panikarz na bb sie melduje :-)
wstalam i czekam na godzine 0 zeby pojechac juz i wiedziec co i jak bo zwariuje :) mam tyle pytan do lekarza ze bede siedziec tam troche hihi :)
wiolka super pomysl z weselem :)

hej dziewczyny :)

wiolka - superrrrrrrr :)))) na pewno będzie pięknie, a Ty będziesz najpiękniejsza :)

u nas intensywny czas, jutro mam ostatnie seminarium na dr w lublinie i wesele w warszawie. z językiem na brodzie będę się przemieszczać, żeby dotrzeć do fryzjera i na makijaż. Do tego mam przeprawy z tymi palcami co Wam mówiłam, że miałam atrakcje w Bieszczadach no i dzisiaj w nocy odpadły mi paznokcie u dużych placów. Wygląda to okropnie, jedynym ratunkiem plaster (super akurat na wesele....), albo rekonstrukcja i teraz dzwonie po całej Wawie i szukam kto mnie na gwałt przyjmie.

Anisiaj witaj fajnie że jesteś ! Udanej zabawy Ci życzę kochana wybaw się ile wlezie. A z tymi paznokciami to co chciałaś zrobić ? żele czy jak ? Nie zam się na tym i tak pytam ;-)

reklama
a ja musze powiesic pranie i wstawić zupke dzis kalafiorowa z klopsikami w sumie nigdy takiej nie robiłam ale na taką mam chęć :-)

Anisiaj powodzenia ja przed własnym ślubem przywaliłam palcami w kanapę i i duży paznokiec mi pękl w połowie, i tak streczał, bolało jak cholera dobrze,z eto było 2 dni przed, to kosmetyczka jakoś to ułozyła na własciwym miejscu :) i pokryła to cieńka warstwa żelu. Ale palec mnie bolał doś długo. A paznokieć w podrózy poslubnej zrobił sie siny :) a jak tobie kochana odpadly paznokcie to kurcze jak i czym Ty to chcesz pokryć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry