Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem
oczywiscie mialam nerwy przed wizyta hihi. no wiec tak dzidziol ma 4.5cm nozki dwie lapki dwie jedna do nas machal, robil mi gin to badanie na zespol downa i wszystko jest si. ciaza wzorowa hihi mam brac jeszcze leki przez ok 2-3 tyg i odstawic zeby lozysko przejelo wszystko wizyta 22.06 i wtedy poznam plec dostalam syrop na moje zaparcia czopkow mowil ze bon boze nie brac bo moze to wywolac poronienie lub przedwczesny porod, mowil ze to tak samo jak robia lewatywe ciezarnym i to im tez przyspiesza tak samo czopki wiec lepiej brac ten syropek na moje niejedzenie miesa mam jesc ryby bo sa zdrowe i maja duzo tego omega 3. poza tym jest wszystko pieknie. acha nic nie utylam. co mnie cieszy hihii
Bobo co lekarz to inna teoria. Mój kazał brać czopki glicerynowe na zaparcia i powiedział że są bezpieczne - ja mu ufam prowadził kilka ciąż moich koleżanek i ja też jestem bardzo zadowolona z niego.
bietka dzidziol jest starszy niz na suwaczku ok 11-12 tydz. marta no co lekarz to inaczej. kazdy ma swojego i kazdy slucha swojego hihi
ide sie polozyc bo moja godzina na drzemke juz wybila