reklama

Nasze sprawy...

bietka mam nadzieje ze poznam plec o ile dzieciatko bedzie wspolpracowalo i pokaze sie w calej okazalosci.

a my robimy spontanicznego grila bo taka pogoda sliczna tylko wszystko musimy kupic bo nawet grila i wegla nie mamy:-D

anisiaj bietka ma racje kolejna para bucikow nie zaszkodzi;-) a maz powinien zrozumiec.....

reklama
jestem na chwilke Bobo-swietnie wieści gratuluje kochana :-) Anisiaj-powodzenia jutro napewno będziesz tam błyszczeć:tak: ja zmęczona cały dzień z telefonem w recę i dzwoniłam za salą masakra chce mi sie spać a jutro rano jade do salonu szukać sukni i nie chce mi sie mam nadzieje że szybko znajde:eek:jeszcze niedawno była u mnie3 koleżanka fryzjerka zrobila mi blond balejaż i francuskiego warkocza żebym sie nie musiala z wlosamiu męczyć i jestem wykończona jagbym nie wiem co robila :oo: poczułam dziś jednego kopniaka albo jeden ruch nie wiem jak to nazwać :-D ale było czuć wyraźnie jak narazie tylko raz jedyny zobaczymy co będzie dalej Joweg współczuje migren mam nadzieje że jutro będziesz sie dobrze czula

joweg w ciąży można brać paracetamol ( np. apap). Jak miałam gorączkę lekarz mi to przepisał i jak mnie bolał kręgosłup - chyba w 12 tygodniu - miałam postrzał... nie mogłam się ruszać...
wiadomo, że nie wolno się faszerować, ale z umiarem 2 lub 3 x dziennie. Opinia mojego gina jest taka, że czasem bardziej szkodzi ból, niż lek który go uśmierza. Bo nasz organizm walcząc z bólem wytwarza toksyny, które są niebezpieczne dla dziecka.
trzymaj się i wierzę, że migreny ustąpią.

właśnie mój m mnie powiadomił, iż nie będę miała na wsi internetu - bo nie ma w pracy bezprzewodowego :wściekła/y: od niedzieli do PIĄTKU będę bez neta a z teściową - RAAAAAAAAAATUUUUNKUUUUUUUUUUUUUUUUU

wiolka musisz nam koniecznie pokazac suknie ślubną jak jutro coś upatrzysz :) powodzenia, jedziesz do krakowa ???
kochane życzę miłego wieczorku i spokojnej nocy :-)

do jutra :-)

Ostatnia edycja:
jestem na chwilke :)
jutro mam egzamin ustny i musialam ogladnac film bo babka o niego pyta , poza tym poczytalam notatki ale nic nie zapamietalam :( jutro egzamin na 13 ale tyle nas bedzie ze jak o 18 skonczy baba pytac to bedzie dobrze hehe :)
zmykam spac i zycze Kochane milej nocki :) dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry