bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wstawac spiochy 
ja wlasnie wcinam sniadanko i bede sie troszke uczyc a pozniej egzamin
macie pomysly na prezent na dzien matki?
milego dnia Kochane
ja wlasnie wcinam sniadanko i bede sie troszke uczyc a pozniej egzamin
macie pomysly na prezent na dzien matki?
milego dnia Kochane
jak samopoczucie?przygotowaliście już pokój dla maluszka?Ty n rutowicza masz swoją położną czy lekarza do porodu? Anaber-no bo u was już niedługo bąbelek będzie to trzeba sie przygotować życze sily do przetrwania wiem jakie są remonty
mam nadzieje że niedlugo skończycie jak sie czujesz na finiszu prawie? wstaje ide coś zjeść i jedziemy zawieść Nastke do mamy i jade z Andrzejem mam nadzieje ze nie będzie mi tam marudził
może do was zajrze wieczorem jak czas pozwoli bo dziś jeszcze sale jedziemy zaklepać Miłego dnia:-) bobo-powodzenia na egzaminie&&&&&&&&&&&&&&&
Suonko-kochana pokaż sie u nas choć na chwilke przed tym najważniejszym waszym dniem opowiesz co słychać bo dawno cie nie było
nie mam weny - pomysłów brak
Bietka ja jak dzwoniłam wczoraj wszędzie popytać to mi mówiła ta babaka z salonu z wieliczki ze za 800zł moge wypożyczyć suknie z znajnowsszej kolekcjii albo ze starszej w tej kasie mam przeróbki ostatnie poprawki robią nawet dzień przed ślubem do tego jak u niej wypożycze to gratis pożyczy mi welon bolerko rekawiczki i cos tam jeszcze zobacze co ma ciekawego wszedzie są teraz wyprzedaże i suknie są do kupienia za 800 zl ale po co mi ona na własność takto oddam czyszczenie mnie nie interesuje oni sie tym zajmują i spokój to dobrze że nie będziesz musiała siedzieć i farby wąchać szkoda tylko ze bez netu:-(ale zawsze możesz jak coś smska napisać:-) A gdzie na tą wieś jedziesz?Jak można wiedzieć moze gdzieś niedaleko mnie?
nie ma żadnego problemu.