reklama

Nasze sprawy...

bietka maz w pracy i nie ma jak kupic a jutro wszystko pozamykane bo swieto jest wiec musze cos jej kupic zeby maz jej dal hehe. no ale nie mam pojecia co :(( no i dla mojej mamy tez cos bo jutro jedziemy do moich rodzicow i trzeba cos miec :)

reklama
aga Kochana jak sie czujesz?
dziewczynki dzis nie mam jakos weny na nic jestem zdechla i najchetniej to poszlabym spac. w szkole laski tylko patrza na brzuch ktora w ciazy i obgaduja . ostatnio staram sie ubrac tak zeby zamaskowac bo gadaja glupie no ale dzis nie mam weny w co sie ubrac. wkurza mnie takie zachowanie "jestes w ciazy?? i oczy jak 5 zl jakby mi sie dziecko nie nalezalo i takie glupie gadanie za plecami. jak dobrze ze szkola juz sie konczy bo zwariowac idzie

Hej Dziewczynki! wpadłam do Was na chwilkę. Uśpiłam młodego, a wstał mi o 5.30 a ja z nim, i całe przedpołudnie marudził. Wczoraj dostał zabawki-zestaw wozów strażackich od mojego brata a jego chrzestnego i od rana nimi się bawił.
Też jedziemy do teściowej. Prezent dostała już w zeszłym tygodniu:-) Byłam też mojej mamy na cmentarzu.
Anaber purelan jest rewelacyjny:-):-):-) ja miałam normalnie strupy na piersiach. Karmienie dla mnie na początku to była masakra, gorsze niż skurcze porodowe:-) A co do spirytusu do przemywania pępuszka to chyba jest najlepszy. Teraz w szpitalach w naszym mieście zalecają przemywanie wodą i wietrzenie. Już 2 moje znajome wylądowały z dzieciakami w szpitalu bo wdała się jakaś bakteria i pępek zamiast odpaść to gnił :szok:
My chodziliśmy na szkołę rodzenia, bo chcieliśmy mieć poród rodzinny, ale moja ciąża zakończyła się cc. Szkoła dużo nam dała. Do 5 mca po urodzeniu Kuby, nikt nam nie pomagał. Teściowa wtedy opiekowała się dzieciaczkami mojego m siostry. I zjechała jak ja poszłam po macierzyńskim do pracy.
Wiola ale fajnie robić takie przygotowania:-)

Hejka Kochani jestem, ze szkoły przyszłam o 11 ale położyłam się spać zjem coś i już do was lecę...

Wiolka ale Ci zazdroszczę, chciałabym przeżyć jeszcze raz ślub, ja osobiście strasznie do tego emocjonalnie podeszłam . Moją sukienkę kupiłam na allegro za 300zł ze wszystkim. Pojechałam, przymierzyłam i było super. A wydałam ją za darmo ale za to jej nie czyściłam – tylko troszkę dół przeprałam bo jednak było mi wstyd taką dąć.

Anaber trzymam kciuki za remont mnie czeka teraz sprzątanie w tej kawalerce co kupiliśmy – i mi się nie uśmiecha, ale w przyszły weekend moja mamunia przyjeżdża so mnie i może mi pomoże.
Aga jak się czujesz?
Justi witaj, no tak to jest jak się dostaje nowe zabawki hi hi
Bobo powodzenia
Joweg jak Twoje migreny? przeszły?

Ostatnia edycja:
jestem :)
strasznie zmeczonaaaaaaaaaa. egzamin zdany na 4 :) jestem zadowolna bo wiedzy za wielkiej nie mialam :zawstydzona/y: po egzaminie poszlam do pestki chcialam cos kupic mamom no i kupilam tesciowej broszke i korale a mojej mamie nic :( nie mialam juz sily lazic nogi mnie bolaly. moze jak troche odsapne to pojde po storczyka do castoramy :)

reklama
bobo gratulacje - a jak koleżanki ??? obgadały, w co się ubrałaś

anaber pokryje chociaż koszt przesyłki kochana

justi
- fajnie że wpadłaś :-)

aga jak się czujesz, wszystko OK ???

marta
a Wam jak idzie remont ... ???

ciekawe jak tam anisiaj na weselu :-)

ja już byłam u mamy, uraczyłam ją kwiatami i bombonierką - sama powiedziała, że nic jej nie trzeba - więc OK.
padam z nóg, m ogląda mecz a ja jakiś spóźniony obiad idę zmajstrować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry