reklama

Nasze sprawy...

reklama
Joweg będzie dobrze wiesz ja jak szukałam objawów ciąży to później miałam wszystkie i okazywało sie że nie jestem. A jak byłam to były zupełnie inne niż pisali w google

Dzień dobry zaglądam do was niedzielnie dziś troszke luźniejszy dzień jutro znowu poszukiwania;-) Bietka-do każdej z nas smska możesz przyszłać:tak:trzymaj sie tam kochana meij nastawienie że jedziesz tam wypocząć a teściowa to niestety obiekt który jest tam zakotwiczony na stałe:-D Aga-co ciebie tak malo ostatnio?Jak sie czujecie bąbelki? Joweg-dobrze że nie masz objawów bo niektóre dziewczyny są wykończone objawami lepiej na spokojnie przechodzić i móc sie cieszyć tym stanem:tak::tak:nie panikuj bo jest dobrze i będzie coraz lepiej daj dzieciakom czas:happy2: wszystkie sie pewnie gdzieś po kątach lenią bo jest niedziela

Joweg kiedy lecisz na bete?Dz

Dziewczyny mam problem - chce napisać podziękowania w pracy magisterskiej profesorowi i nie wiem jak odmienić jego nazwisko; nazywa się Andrzej Kusztelak i teraz żeby napisać Andrzejowi ....... ( Kusztelakowi ?)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-ja bym tego nazwiska nie odmieniała po prostu panu Andrzejowi Kusztelak:-) tak z tej wypożyczalni chociaż nie wiem czy sie jutro nie przejade do jednego jeszcze salonu chociaż z drugiej strony nie chce bo wiadomo w każdym salonie mają piękne suknie później sie będzie ciężej zdecydować a czas ucieka joweg-jest stan spokojnie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry