D
Dzoana.a
Gość
Już mnie denerwuje TVN, sami nakręcaja to zainteresowanie patologią. Zauważcie, że tylko TVN jeszcze podgrzewa całą tą sprawę.w tvn w uwadze znów o matce małej Madzi - masakra
No tak mi się właśnie wydawało, że uznają ciąże już późniejsze. Pewnie, żeby nie wydawać pieniędzy na te, które nie przetrwają. pod tym względem jednak Polska jest lepsza.wiolka a wiesz ,ze nasze suwaczki leca tak samo ;-),liczac z @ jestesmy tak samo wysoko w ciazy
dzoana tutaj ciaze uznaja od 12tc :-(,na razie bylam u mojego rodzinnego i wiem tylko tyle,ze mam wysokie cisnienie..24 mam spotkanie z polozna i jakos tak niedlugo bede miala usg i moze jakies badania laskawie mi zrobia..tym bardziej ,ze mamy z M.niezgodnosc krwi i 2ga ciaz byla zgrozona....
a na prywatnego mnie tutaj nie stac...bo jest cholernie drogi...
Madlen, a chwaliłaś się już brzusiem?
A co nam tak Bietka zniknęła nagle?
Ostatnio edytowane przez moderatora:

,pozniej bede jak slon wygladala..jedyne pocieszenie dla mnie to to,ze ja po porodzie szybko dochodzilam do siebie i waga leciala szybko w dol ;-)
a oni z niej gwiazde robia do kryminału z nią a nie żałować niedawno był gdzieś wypadek że matce dziecko uciekło i wpadło pod nadjeżdżający pociąg bo za psem uciekło przezyło ale stan był bardzo ciężki i ją ukarali w takim przypadku powinno być życie za życie