• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

w tvn w uwadze znów o matce małej Madzi - masakra
Już mnie denerwuje TVN, sami nakręcaja to zainteresowanie patologią. Zauważcie, że tylko TVN jeszcze podgrzewa całą tą sprawę.

wiolka a wiesz ,ze nasze suwaczki leca tak samo ;-),liczac z @ jestesmy tak samo wysoko w ciazy :tak:
dzoana tutaj ciaze uznaja od 12tc :-(,na razie bylam u mojego rodzinnego i wiem tylko tyle,ze mam wysokie cisnienie..24 mam spotkanie z polozna i jakos tak niedlugo bede miala usg i moze jakies badania laskawie mi zrobia..tym bardziej ,ze mamy z M.niezgodnosc krwi i 2ga ciaz byla zgrozona....
a na prywatnego mnie tutaj nie stac...bo jest cholernie drogi...
No tak mi się właśnie wydawało, że uznają ciąże już późniejsze. Pewnie, żeby nie wydawać pieniędzy na te, które nie przetrwają. pod tym względem jednak Polska jest lepsza.
Madlen, a chwaliłaś się już brzusiem?
A co nam tak Bietka zniknęła nagle?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie i na razie nie bede sie chwalila..bo ja juz mam duzy,ale to wcale nie przez ciaze :zawstydzona/y:,pozniej bede jak slon wygladala..jedyne pocieszenie dla mnie to to,ze ja po porodzie szybko dochodzilam do siebie i waga leciala szybko w dol ;-)

Dzoana-kto pyta nie błądzi:-):-) Madlen-wiem idziemy łeb w łeb zobzaczymy czy termin porodu będziemy miały taki sam mam nadzieje że w przyszły czwartek mi założą karte ciąży Bobo ja jestem szczupła więc niewielki ale widać brzuszek

bobo ja brzuszki ciazowe mialam pozno dopiero ok 3miesiaca,
wiolka no ciekawe :tak:
dzoana to chyba nie chodzi tyle o kase,co o to,ze ciaza tak naprawde zaczyna sie dopiero w 12tyg.wczesniej moze zdarzyc sie wszystko..np.organizm odrzuci i to jest calkiem naturalne..,a natury sie oszukasz...

jestem, jestem... kolację jadłam :-)

nie mogę już słuchać o tej sprawie z Madzią z Sosnowca :no:

marta, bobo uważajcie na bluzki, które są zapinane na guziki :) piersi tak szybko rosną, że jak kupicie, tydz, 2 tyg wcześniej to może być problem z zapięciem :-)

madlen 3 m-c to nie późno na brzuszek ciążowy - mój widoczny tylko dla mnie stał się dopiero około 20-22 tygodnia a mój brat mówi, że wygladam jakbym sobie dobrze pojadła :) hehehe

Ostatnia edycja:
Ja nie oceniam ludzi tak o ale tą matke Madzi jagbym dopadła to bym pizde golymi rękami udusiła:wściekła/y:a oni z niej gwiazde robia do kryminału z nią a nie żałować niedawno był gdzieś wypadek że matce dziecko uciekło i wpadło pod nadjeżdżający pociąg bo za psem uciekło przezyło ale stan był bardzo ciężki i ją ukarali w takim przypadku powinno być życie za życie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry