• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ale jaja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no to gratulacje. Ja byłam dokładnie u lekarza 5 tydz i 5 dzień i juz było widać zarodek z bijącym serduszkiem.
Bobo jak znajdę zdjęcia z usg pierwszej ciąży to ci pokaże moje bliźniaki ale niestety jeden się wchłonął i od razu doktorka mówiła że raczej nic z tego nie będzie

normy wg mojego laboratorium :
4 tydz - 9,5- 750
5 tydz - 217 - 7138
6 tydz 158-31795

wg tego laboratorium to 5 tydz. Nie denerwuj się bobo- ja nie robiłam usg w 5 tyg, tylko w 7tyg miałam pierwsze usg. ( 6 tydz 2 dzień ).
Moja "cudowna " lekarka z nfz nastraszyła mnie, że już powinno być serduszko, a nie ma... i nie wiadomo co z tego będzie... Tydzień później biło serduszko... i jak widać mam w brzuszku zdrowego Igorka :)
Nie denerwuj się, odpoczywaj a zobaczysz wszystko będzie OK

u mnie tez mowi ze moze sie wchlonac wiec poki co wszystko z dystansem, u mnie nie wiadomo jak z cyklami bo ja mialam wszystko pomieszane i u mnie moze byc dopiero ok max 3 tydz od zaplodnienia.

Ładuje baterie z aparatu bo mi padł i wam wkleję zdjęcie
Bobo ja cie nie chciałam przestraszyć ze się wchłonie u mnie tak było ale to nie reguła a poza tym ja już byłam wtedy w 7 tygodniu dokładnie dziecko tyle miało bo ja nie miałam okresu wiec termin był liczony tylko z usg

marta wiem ale to trudne szczegolnie ze jeszcze tyle mam czekac na kolejna wizyte:) wg miesiaczki minelo 6 tyg i 3 dni ale ja mialam owu pozniej po 20 marca wiec moze tak byc prawda?

reklama
pewnie, że może tak być. Nie każdy ma cykle co 28 dni.
Spokojnie bobo, cierpliwości. przed wizytą będziesz robiła jeszcze dwa razy bete tak? wyniki na pewno Cię uspokoją.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry