• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Roza boze wy jeszcze, no nie wierze :-) i akurat o Tobie to nikt zlego slowa nie powiedzial z tego co przypominam sobie, i mam prosbe tak jak zrobila to jedna waszych kolezanek napisze tylko w bardziej delikatny i elegancki sposob,nie wpisujcie nam takich farmazonów bo nie mamy ochoty tego czytac, no chyba,ze chcesz napisac nam cos milego i wypic z nami kawe wiec zapraszamy serdecznie :-) probujemy zapomniec a nie pomagacie nam. Takze milego dnia niech kazdy sobie wybierze mjejsce gdzie mu lepiej i nie wchodzmy sobie w droge jak nie musimy :-)

I dziewczyny prosze nie odpisujcie na tego typu postu przemilczcie to bo to sie nigdy nie skonczy,dziekuje Wam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry ja też szykuje małą do przedszkola coś mnie dziś brzuch dziwnie boli na samym dole miałam spokój to znowu nawróciło jak małą do przedszkola zapakuje to ide na zakupy więc odezwe sie jak wróce Anaber-masz racje ja przemilcze bo nie ma sensu:-D Miłego dnia wszystkim Anisiaj-odezwij sie w końcu bo o zawał nas przyprawisz:eek:

Witam :)
masakryczna mialam noc bylam wieczorem zmeczona wiec myslalam ze szybko usne a tu duuuuupa i kulalam sie z boku na bok i tak cala noc no masakra jakas :( moje cyce sa jakies dziwne bo mnie jeden boli cycek a drugi nic hihi moze mi jeden urosnie a drugiego bede miala malego haha :) milego dzionka Kochane

Jestem i ja ale mi się wstać nie chciało zaraz idę na to badanie a jestem głodna ....
Anaber udało Ci się być pierwszą hi hi hi wypiłabym sobie kawkę
Bobo nie świruj ;-)na pewno będziesz mieć dwie równe - najlepszy jest wiesz co - masaż :-D
Wiolka Witam się i z Tobą

Roza ja zrobię to co Wy powinniście - przemilczę Twój komentarz !

A reszta pewnie śpi ja po tym badaniu przyjdę coś zjem i lecę na to badanie hiv, pól miasta muszę przejechać a na 14 do promotora więc będę dziś z wami w locie

Ok idę odezwę sie jak wróce - ale mi się nie chce

Ostatnia edycja:
witam się porannie...

u mnie pochmurno, właśnie jem śniadanko :-)
dziś będę w rozjazdach - jadę z psiakiem do weterynarza na 10. Coś jej się dzieje z tylnymi łapami i bardzo się martwię... mam czarne myśli o dysplazji :( :no:
Jak weterynarz pozwoli iść na spacer to wezmę ją potem na bieganie. Odezwę się jak będę robiła obiadek, bo znów po obiadku jadę do rodziców.

Witam się zaspana, nie chciało mi się wstawać
Anisiaj gdzie jestes? Bo ciocia Ania juz sie naprawde denerwuje!
A moj M wczoraj wieczorem ogladal jaki chory film o dziewczynce no kurcze nie lubie horrorow ale sila rzeczy ogladalam piate przez dziesiate i nocka z glowy takie p.i.e.r.d.o.l.y mi sie snily i potem nie moglam zasnac:mad:
Anisiaj dostanie lanie jak nic, mogłaby się odezwać chociaż, że wszystko ok.
Uwielbiam horrory (szczególnie made in Asia) i wczoraj sobie ten nagrałam:tak: "Przypadek 39"
Roza, witaj, co tam u Ciebie? Zapraszamy na małą czarną lub z mleczkiem:tak:

Dzień dobry ja też szykuje małą do przedszkola coś mnie dziś brzuch dziwnie boli na samym dole miałam spokój to znowu nawróciło jak małą do przedszkola zapakuje to ide na zakupy więc odezwe sie jak wróce
A co lekarz mówi na te bóle? Wracaj szybciutko:-)
Witam :)
masakryczna mialam noc bylam wieczorem zmeczona wiec myslalam ze szybko usne a tu duuuuupa i kulalam sie z boku na bok i tak cala noc no masakra jakas :( moje cyce sa jakies dziwne bo mnie jeden boli cycek a drugi nic hihi moze mi jeden urosnie a drugiego bede miala malego haha :) milego dzionka Kochane
Kochana, dużo emocji miałaś wczoraj. Ja czasem też tak mam, że padam na pysk, a mimo to zasnąć nie mogę. Mój sposób to wstać i poczytać książkę.
A reszta pewnie śpi ja po tym badaniu przyjdę coś zjem i lecę na to badanie hiv, pól miasta muszę przejechać a na 14 do promotora więc będę dziś z wami w locie
Śpi albo spała, bo taki senny dzień. Powodzenia na badaniach i podczas spotkania z promotorem.

witam się porannie...

u mnie pochmurno, właśnie jem śniadanko :-)
dziś będę w rozjazdach - jadę z psiakiem do weterynarza na 10. Coś jej się dzieje z tylnymi łapami i bardzo się martwię... mam czarne myśli o dysplazji :( :no:
Jak weterynarz pozwoli iść na spacer to wezmę ją potem na bieganie. Odezwę się jak będę robiła obiadek, bo znów po obiadku jadę do rodziców.
Biedna psiunia, ale na szczęście z odpowiednią metodą leczenia z dysplazją można żyć. Niestety duże psiaki mają do niej skłonność. Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego. Daj znać co powiedział lekarz.
Kto ma w najbliższym czasie wizyty? Za kogo trzymać kciuki? Ja mam wizytę kontrolną 16 kwietnia. ZObaczymy co mi ginka powie na moje wyniki.

ja wróciłam ledwo ale wróciłam tak strasznie mnie brzuch boli ze isc nie mogłam skrecało mnie z bólu teraz wszystko sobie przygotowsałam na stole koło łóżka sniadanko tabletki i na wpół siedzaco jem a boli dalej jak cholera Marta współczuje ci takiej wycieczki Bietka mam nadzieje ze z psinką bedzier wszystko ok Dzoana-kiedyś mi mówił że może boleć że to jest normalne ale taki ból jest ciężki do zniesienia dziś mi prom,ieniuje do lewej nogi chodzić za bardzo nie moge

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry