bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziewczynki piore to jescze raz pozniej wloze do tego domestosu i zobaczymy. koszulki i tak sie nie nadaja wiec bardziej ich nie zepsuje tyle szkoda ze sa to nowe ladne koszulki
(((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
namocz w gorącej wodzie z wanishem i wypierz ponownie .. u mnie pomogłodziewczyny ratunku!!!!!!!
zrobilam pranie i nie wiem jakim sposobem ale po wyciagnieciu koszulki meza nowe raz noszone sa rozowepofarbowalo wszystko
jestem zalamana. piore jeszcze raz
znacie sposoby na to zeby znow byly biale?????
ale jestem zla na siebie szok(((((
znalazlam ze nalezy zrobic ocet z domestosem taka miksture i namoczyc i powinno zejsc. ponoc skuteczne. czekam az znow sie wypierze i wyprouje to. gorzej juz byc nie moze(((((( jestem wsciekla
dobrze ze wróciłaśgosiulku - w żadnym, to chyba najlepsze słowo. Doświadczam chwil szczęścia i radości, ale są rzadkie i myśli często krążą wokół pytania "dlaczego?" Teraz już na nic nie czekam, nic się nie wydarzy, marazm i kliniczne objawy obniżenia nastroju...
anioła pokażę jak zawiśnie, fotek nie mam żadnych, ma tylko M i mój pies, bo ja byłam nie w sosie (no może ze 2 się znajdą, ale to jutro, bo dopiero weszliśmy i padam na pysk)