reklama

Nasze sprawy...

Joweg-kochana bez stresu na luzie będzie dobrze:tak: Justi,Bobo-dziekuje wam ja w sobote jade do kucharki zaliczke wpłacić i dogada c sie z nią czy w cenie gotowania mi by te ciasta upiekla czy osobno sobie kaze np placić 30 zł od ciasta bo wiem że tak robią i w sobote przymiarka sukni znowu nie moge sie doczekać tymbardziej że jedzie ze mną mama mam nadziejej ze spodoba jej sie wybór suk i ja w niej jszcze znajoma z nami jedzie i może Nastka bo chciała musze jej te kupić białą suie i kwiaty bo jak mi to powiedziala jak ona będzie wyglądać :eek::-D

reklama
anaber- bete dzis robialm jutro wynik ale wczesnije sikanca zrobie zeby sie jakos przygotwac ale obawiam sie porazki :(

bobo-wynik kolo 11:00-12:00 :)

martwi mnie tylko ta moja temperatura :)

Jem właśnie obiadek wam życzę smacznego
Joweg będzie dobrze &&&&&&&&&&
Bobo jedną już w połowie przerobiłam tylko głowię się nad tą tabelą w pytaniu 1 i 13 u dzieciaków nie wiem jak to porozdzielać ale mam nadzieję ze mi się uda... jak dobrze pójdzie to Ci wyślę dziś wieczorem albo jutro rano ;-)
Wiolka trzymam kciuki za Twoje przygotowanka a co na to Nastka?

Reszcie laseczek życzę miłego dzionka - pamiętam i myślę o Was :tak:

Jestem ponownie,wrciłam z przedszkolnego przyjęcia z okazji dnia mamy i mnie sen zmorzył ,więc lulnęłam sobie troszkę.
joweg trzymaj się kochana!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

joweg ja tez nie mialam za wysokiej tempki..minimalnie wyzsza od normalnej..w kazdej ciazy tak mialam..bedzie dobrze,tylko mysl pozytywnie 3mam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
anaber jutro mam wizyte,to bede wiedziala co i jak..na razie wiem tylko tyle,ze mam konflikt,ale jakie p/ciala i jakie miano..dowiem sie jutro
ide poczytac,co tu jeszcze naskrobalyscie..
a do mnie mdosci powrocily..dzisiaj co zjem,to laduje w wc..jak dlugo to jeszcze potrwa ???

ale mnie rodzice meza wkurzaja wrrr ubzdurali cos sobie w glowach ze bedzie chlopczyk i caly czas tylko slysze Macius to Macius tamto choc dobrze wiedza ze pod uwage bierzemy zupelnie inne imiona. Na poczatku patrzalam na to z przymrozeniem oka ale no kurde ile mozna.... nawet jak damy inaczej na imie to sie przyzwyczaja i i tak beda wolac na niego Maciek. Mam nadzieje ze na usg okaze sie ze to dziewczynka i bedzie spokoj z tym Mackiem:wściekła/y: wiem ze nie powinnam sie zloscic o takie *******y ale oni to chyba specjalnie robia zeby podniesc mi cisnienie.....

Napisąłam Bietce smska z wiodmością ogólną :happy: i wszystkie serdecznie pozdrawia i trzyma &&&&&&&&&&& za bete joweg . zmykam bo zaraz goście przyjda a tak nie mam nastroju na wizyty. paaaaaaaaaaaaa

Marta-jest bardzo szczęśliwa wie ze to będzie nasz dzień i ja ona i tata będziemy tam najważniejsi :-)będzie dziś z księdzem rozmawiać bo chce żeby nam mala obrączki wiozla do oltarza mama ją na wozku podwiezie mam nadzieje ze ksiadz sie zgodzi

reklama
Wiolka na pewno się zgodzi u nas Oliwka miała nieśc chrześniaczka moja ale za bardzo wstydliwa i nie chciała.
Bobo a możesz mieszać np mieć wykresy a z dwóch tabelki?

Ja później będę bigos robić z kwaśnej i słodkiej ;-)

BOBO wysłałam Ci na maila wykresy z ankiety dzieciaków i rodziców w ekselu pokopiuj je tylko i masz dwie tabelki w Wordzie bo tego nie wiem jak wykres zrobić
Ja teraz muszę jechac do sklepu napisz mi smsa czy tak może byc ok?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry