• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja już po weekendzie ;-) wczoraj goscie w końcu nie byli na obiedzie tylko w sumie na kolacji, więc do piwka ( oczywiście ja do herbatki :tak:) zrobiałam zapiekanki z masłem czosnkowym pomidorkiem i serkiem :sorry2:. Dzisiaj też goście ale to tylko kawka (oczywiście zapowiedzieli się wczoraj wieczorem jak już sklepy były zamknięte i dziś również więc nawet ciastka do kawki nie miałam :baffled:

Anisiaj i widac kto tu najwięcej czasu spędza na bb jak takie super skróty tutaj na serwujesz :szok::-D

Bietka przeczytałam na g i zaraz odpisze :*

Martuś widze ze już troszkę lepiej kochana jescze troszkę i Oli sobie unorumje dzionek i nockę :happy2:

Wiola jak ja lubię takie wypady gdzie dzieciaki się tak drą o ludzie na samą myśl już mi włosy deba staja ( jak przyjeżdza moja bratanica to Igor i ona non stop drą koty a z innymi dziećmi ok tylko na siebie mają alergię , bawią się ąłdnie pierwsze 15 min. a poźniej masakra )

reklama
Anaber troszkę lepiej trochę siary mi leci wiec dałam małemu cyca kurcze może sie rozkręci

zmykam bo się mały kręci i nie chce spać postaram się jutro zajrzeć. Położna przychodzi rano 4 raz nie wiem ile jeszcze może to ostatni. 18 grudnia mamy usg bioderek, a pediatra i położna kazała mi wkładać pieluchę tetrową na pampersa - nic się nie dzieje ale profilaktycznie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry my sie z nastką do przedszkola szykujemy czekam aż po nią przyjada i polece szybko do sklepu coś na drugie danie kupić nie wiem co:eek: u nas pada po pogodzie już:dry: Anaber-ja myślalam że tam wczoraj oszaleje a oni zamiast jeszcze zareagować teraz sie bawi mala zaraz ci odda to ta w ryk a oni wszystko tamtej biednej zabierali i jej dawali żeby czasem nie płakała wybierze im jaja jak ze szpitala z noworodkiem przyjadą ;-) pokaże im kto tu rządzi jak tak jej pozwalają:sorry: milego dnia i mam nadzieje że dziś nas będzie więcej :-)

Witam i ja :) kawkę robię komu komu bo ide do domu :-);-)

anisiaj Ty to moderatora powinnas awansować dość ,ze wszystko wiesz to od kilku dni pierwsza sie tu meldujesz :-D:-D:-D

wiolka no to dostaną w kość jak tak robią odwdzięczy się im jak mała dzidzia przyjdzie na świat :sorry2:niech tak dalej robia.

Martuś no to dobrze, moze coś poleci jeszcze a jak nie to się nie zamartwiaj karmienie piersia nie jest najwazniejsze( chociaż musze powiedziec ,ze strasznie wygodne )

Dziś musze pranie zrobić i trochę ogarnąc i oczywiście jakiś obiad :eek: tylko co ? jakie pomysły macie ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber sami jej tego uczą fajniutka ta malą ich jest ale rozwydrzona niesamowicie,któreś znich jej chyba ręką grozilo ze ją uderzy a teraz ona chodzi i bije wszystkich będą mieli z nią urwanie kapelusza ale sami są sobie winni ja już wypilam kawe inke i po śniadanku jestem siedze pod kocykiem ja dziś robie palki z kurczaka w panierce i ziemniaczki do tego surówka z marchewki i jabłka no i rosolek mam od wczoraj:-p Marta-u mamusi mu wygodnie:-)mam nadzieje ze sie laktacja rozkręci &&&&&&&&&&&&

Anaber, poki co wystarczy mi rola naczelnej panikary :)

Co do obiadu, u nas walowka od moich rodzicow i zestaw obiadow na 10 dni :) dzisiaj kopytka z sosem i surowka z marchewki i jablka.

Marta, juz w brzuchu Oli pokazal, ze jest uparciuchem ;) powoli bedziecie sie poznawac i bedzie latwiej.

Wiolus, Nastka odlicza dni do powitania Julitki?

Hej Babeczki
Ja dzisiaj wracam do domu więc będę na bieżąco.Póki co proszę o opinie Dziewczyny które maja albo miały do czynienia z mopami parowymi...Napiszcie czy warto a jesli to jaki..

Miłego dnia:-)

Anisiaj
ciesze się że wszystko ok.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry