• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

pojawiam się ...

anisiaj bardzo się cieszę że OK, szkoda że nie wiem kto mieszka u Ciebie ale no cóż... poczekam do 2 lutego;-) kurcze niespodzianka dla m chyba nie wypali ... :-( może teatr i kolacyjka? a wyjazd później, zrobi się cieplej, brzuszek przestanie boleć
6 mamo super :) aż mi się zechciało powspominać moją studniówkę :-)
aga jak humorek ????
anaber buziaczek dla Boryska, z okazji 6 m-cy - napisz mi jak będziesz miała chwilkę jak zupka z mięsem ??? :)))

brat jest dalej więc uciekam :) :*

reklama
Bietka humorek taki sobie, staram się nie zadręczać, pozostaje mi czekać do 30 i zobaczymy:no:

Marta ja też tylko podłogi,kuchnia, dzieciom pokój, łazienka, ubikacja i tak mi schodzi, kurcze mieszkanie niby 70 m a sprzątania tyle że szok:szok:

ja w glowie juz mam to ze bedziemy sie przeprowadzac na swoje a nie chce targac ze soba niepotrzebnych smieci:-p
No i nadszedl ten dzien wielki wyrzucilam suknie slubna:baffled: po slubie wyczyscilam, probowalam sprzedac ostatnio za grosze ale sie nie udalo a nie jestem na tyle sentymentalna zeby zostawiac i pokazywac pozniej wnuczkom.

Marta u nas w domu miałam dużo więcej ale tu mam taki układ ze wydaje się więcej, a ty wszystko sprzątasz chodzi mi o pokój wuja bo u tego waszego lokatora chyba nie???

Scoti i masz racje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry