reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

witam się i ja.

aga, trzymam kciuki za wyniki i za cały ten tydzień!

bietka, śniłaś mi sie dzisiaj, tzn nie bezpośrednio, ale sen był czadowy. Był u mnie na kolacji Kuba Błaszczykowski z żoną Małasza i ja mówiłam do niego ciągle Małasz, chociaż wiedziałam, że to Kuba, no ale sny są dziwne. Poprosiłam go o autograf dla mojej koleżanki Eli i napisał Ci na takiej żółtej kartce, a ja się tak cieszyłam, że Ci wyślę ;)

marta, udanych zakupów :)

aniołkowa, nowy tydzień przed nami...czekam na Ciebie kochana :*

wiolka coś nie zagląda, gosia też? co jest grane dziewczęta???

justi, tak można liczyć na kogoś...

Bietka, nie masz co liczyć na autograf niestety:) Anisiaj zagarnie dla siebie:-)
Anisiaj, powiem Ci że chyba się starzeję. Ostatnio tak gadałam z moim m, że jak my się z kimś umawiamy, to dotrzymujemy słowa, a już któryś raz nadziałam się, że się wyczekałam, a ktoś dzwoni że nie przyjedzie bo to bo tamto. Albo sytuacja z wczoraj.
Moja waga w miejscu stoi, ale jestem prze @ więc mam nadzieję że to spowodowało brak spadku.

justi, mam tak samo. wczoraj strasznie się wkurzyłam, dla mnie przyjście do kogoś godzinę wcześniej to straszny nietakt, pół godziny jeszcze siedziałam w łazience zanim wysuszyłam włosy, ubrałam się, umalowałam. to nasi najlepsi znajomi, pewnie nie widzieli nic w tym złego, ale ja bym poszła gdzieś na kawę, nie umiałabym tak. pewnie jak Ty byś zawiodła ta koleżankę, to byłaby wielka obraza...

bobo, może miętę wypij?

anisiaj nie mam miety. poki co przeczekam moze samo przejdzie po sniadnianu
marta moze masz cos z kompem skoro u m dziala a u Ciebie nie? sama idziesz na zakupy czy z m i Olisiem?

Bobo no właśnie nie wiem o co chodzi bo ani ja nie mam neta ani nasz współlokator tylko m ma nie wiem ... każdy z nas ma innego windowsa ale nie sądze ze to od tego zależy... ide z Olisiem bez m bo jak ide z nim to nigdy nic sobie nie kupie. Wczoraj byliśmy we factory i m się obkupił a ja nic i tak jest zawsze jak z nim jade :wściekła/y:

reklama
Dziewczynki, czy musialyscie zdejmowac obraczke/pierscionek w ciazy? Mam juz lekki problem ze zdjeciem obraczki i zastanawiam sie czy musze ja jakos w najblizszym czasie zdjac,zeby nie bylo gorzej. Help :)

Do góry