reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniaisj mi też smutno było bez obrączki ale szybko CI zleci czas zobaczysz, a mały dobrze wiesz on lubi jak się coś dzieje i te światełka he he he takie ciekawe ;-)
Bietka zdrówka niestety nie pomogę nie mam jeszcze doświadczenia nie wiem co można podac maluszkowi
Kinga nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Aga to zaszalałaś ze zpaniem ;-)
Gosiulek witaj ja dziergam trampki dla małego ale coś mi nie wychodzi :dry:

buty na obcasie zaraz wam wrzuce fotkę

jestem głupia :)

zamówiłam ten zegarek, dzwonili, że już jest do odbioru, więc ja im mówię, że odbiorę w środę, bo wtedy tam będę. obok mam endo. no i teraz do mnie dotarło, że m będzie ze mną, więc nie wiem jak go spławię, ale pewnie się domyśli :(

marta, wszystkie fotki zakupów dawaj :)

reklama
Marta ale fajne ciuszki kupilas, szczegolnie podoba mi sie ta bluzeczka z kotakami superasna jest :)

anisiaj hmmm to moze pojedz tam specjalnie w inny dzien i odbierz ten zegarek albo zapytaj czy nie wyslaliby Ci kurierem

Do góry