reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Trudno powiedzieć, na pewno byłam zaskoczona, co innego jak się idzie na rozmowę a co innego jak odbierasz telefon i masz rozmowę :) Nie miałam nigdy wcześniej przez telefon.
Ogólnie ok, pytania typowo jak na rozmowie, kim dla mnie jest trudny klient itp... przerywało mi i jedno pytanie musiała mi 3 razy zadawać bo nie słyszałam końcówki :( Zestresowałam się tym :)

reklama
Evel takie rozmowy sa coraz czestsze, moja kolezanka rekruterka tez robi takie pierwsze etapy.

Dzieki za rady dziewczynki, wezme 2 godziny, on jest nakrecony na sport, wiec pewnie mu sie spodoba. kazdego roku mowi,ze chce sie nauczyc, to bedzie mial okazje.

Zmykam na obiadek, dzisiaj tortilla.

Bobo, ja tez nie znosze, m zawsze zamyka drzwi, ale musialam go wychowac ;)

reklama
justi a jak Kubuś - zdrowy? minęło mu ? m kupił witaminę c tą z lwem :-)
anisiaj 3 awantury hehehehe, wpadam na tortillę- uwielbiam;-)
bobo ale masz dobrze z ciocią martą:-)
evel może właśnie wbrew pozorom świetnie Ci poszło :-)

Do góry