Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moniolek a to przepraszam!! wkazdym razi et jest wasza decyzja i to jest najwazniejsze co zadecydujecie!!
Patinko widzisz my tez mielismy taka niespodzianke!! wiec dziewczyny nie starac si ejuz!!! a napewno sie uda!
Moniolek a to przepraszam!! wkazdym razi et jest wasza decyzja i to jest najwazniejsze co zadecydujecie!!
Patinko widzisz my tez mielismy taka niespodzianke!! wiec dziewczyny nie starac si ejuz!!! a napewno sie uda!
no ciezko ale widzisz co ja sobie pomyslalam to sie udalo to tez jest taka blokada!
a przepraszam ze nie pomyslalam odrazu mam nadzieje ze sie nie zezloscilas!!
no ciezko ale widzisz co ja sobie pomyslalam to sie udalo to tez jest taka blokada!
a przepraszam ze nie pomyslalam odrazu mam nadzieje ze sie nie zezloscilas!!
Moniołek- bo to ciężko jest tak nie myśleć o tym, czego bardzo się chce!
i nawet jak komuś się wydaje, że nie myśli, że odpuszcza itd. to i tak podświadomie ma nadzieję, że może jednak...??
nie da się tak całkowicie wyłączyć myslenia o czymś co jest dla Ciebie ważne!! zawsze to zostaje w Twojej podświadomości
Moniołek- bo to ciężko jest tak nie myśleć o tym, czego bardzo się chce!
i nawet jak komuś się wydaje, że nie myśli, że odpuszcza itd. to i tak podświadomie ma nadzieję, że może jednak...??
nie da się tak całkowicie wyłączyć myslenia o czymś co jest dla Ciebie ważne!! zawsze to zostaje w Twojej podświadomości