reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

no właśnie..tak to się dzieje, że raz się nie można doczekać na tą @, a raz jak przyjdzie - to rozpacz ;D
wiem, że jest ciężko tak czekać i czekać, ale nie ma innego wyjścia niestety.. :( uczymy się cierpliwości ;)

reklama
Oj, niezła ta lekcja. Cierpliwość nigdy nie była moją cnotą, więc teraz mnie po prostu trafia ::) Ale postaram się nie świrować i nie zawracać mojemu ginowi głowy - po akcji z duphastonem już nie chcę mu podpadać ;) A poważnie, to pewnie za 2-3 dni przyjdzie... Ale nie sądziłam, że po poprzednim 43 dniowym znowu taki będzie ::)
Zrób sobie koniecznie poziom progesteronu - gdzieś chyba ktoś podawał, że najlepiej w 21dc. Ja np. prolaktynę mam w porządku, a tylko progesteron nawala.

Oj, niezła ta lekcja. Cierpliwość nigdy nie była moją cnotą, więc teraz mnie po prostu trafia ::) Ale postaram się nie świrować i nie zawracać mojemu ginowi głowy - po akcji z duphastonem już nie chcę mu podpadać ;) A poważnie, to pewnie za 2-3 dni przyjdzie... Ale nie sądziłam, że po poprzednim 43 dniowym znowu taki będzie ::)
Zrób sobie koniecznie poziom progesteronu - gdzieś chyba ktoś podawał, że najlepiej w 21dc. Ja np. prolaktynę mam w porządku, a tylko progesteron nawala.

Uciekam spać... Ciśnienie strasznie ostatnio skacze i chodzę nieprzytomna albo ręce mi aż latają ::) Idę pomarudzić mężowi - dzisiaj już mnie chyba nienawidzi ;) Powiedziałam mu, że gdy będę w ciąży to będzie nieporównanie gorzej ;) A niech się przygotowuje ;D
Kolorowych snów - papa

Uciekam spać... Ciśnienie strasznie ostatnio skacze i chodzę nieprzytomna albo ręce mi aż latają ::) Idę pomarudzić mężowi - dzisiaj już mnie chyba nienawidzi ;) Powiedziałam mu, że gdy będę w ciąży to będzie nieporównanie gorzej ;) A niech się przygotowuje ;D
Kolorowych snów - papa

reklama
Do góry