reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Elżbietka pisze:
baśka pisze:
Elżbietko a co z Twoim suwaczkiem "cyklowym"? Czy jego brak = "wyluzowanie" ?

chyba tak... poza tym odstwiłam teraz wszytskie tabl (bromergon i duphaston), w związku z czym nie mam pojęcia ile moj cykl bedzie trwał ::). ale mam nadzieje ze przynajmniej z 9 miesięcy :)

Bardzo Ci Elżbietko tego życzę :)

reklama
Elżbietka pisze:
baśka pisze:
Elżbietko a co z Twoim suwaczkiem "cyklowym"? Czy jego brak = "wyluzowanie" ?

chyba tak... poza tym odstwiłam teraz wszytskie tabl (bromergon i duphaston), w związku z czym nie mam pojęcia ile moj cykl bedzie trwał ::). ale mam nadzieje ze przynajmniej z 9 miesięcy :)

Bardzo Ci Elżbietko tego życzę :)

Elżbietko..Esiu..Axxa..i pozostale dziewczęta- trzymam trzymam piątachy!!!i wierzę, zę wkrótce wszystkim sie nam uda!!!
Jeśli chodzi o alk..to jestem smakoszem win:)..i nawet dostałam przedwczoraj jedno..i z meżam po lampeczce wypiliśmy..a co:)..
a redsik był wczoraj(ale tylko pól-boje sie by jesli jest dzidzia -nie zaszkodzić jej:)..ale za piwami ogólnie nie przepadam...chyba, ze mocno mi sie pić chce -to wówczas redsik jak znalazl:)

Elżbietko..Esiu..Axxa..i pozostale dziewczęta- trzymam trzymam piątachy!!!i wierzę, zę wkrótce wszystkim sie nam uda!!!
Jeśli chodzi o alk..to jestem smakoszem win:)..i nawet dostałam przedwczoraj jedno..i z meżam po lampeczce wypiliśmy..a co:)..
a redsik był wczoraj(ale tylko pól-boje sie by jesli jest dzidzia -nie zaszkodzić jej:)..ale za piwami ogólnie nie przepadam...chyba, ze mocno mi sie pić chce -to wówczas redsik jak znalazl:)

Rusałko to widze że gusta mamy podobne bo ja z piw jeśli wogóle mam wypić to tylko redsik ::) a winka to też z mężusiem jesteśmy smakoszami ale tylko półwytrawne lub ewentualnie półsłodkie ale wolimy te pierwsze i tak od czasu do czasu wieczorem dla degustacji po lampeczce ;D

Rusałko to widze że gusta mamy podobne bo ja z piw jeśli wogóle mam wypić to tylko redsik ::) a winka to też z mężusiem jesteśmy smakoszami ale tylko półwytrawne lub ewentualnie półsłodkie ale wolimy te pierwsze i tak od czasu do czasu wieczorem dla degustacji po lampeczce ;D

ja za napojami wyskokowymi też nie przepadam żadko zdarza mi się coś wypić ;)
Rusałko jak samopoczucie? u mnie @ wciąż nie ma testu też jeszcze nie powtórzyłam
cały czas się boję że jednak się nie uda
dziewczyny imprezowiczki jak po imprezkach? mam nadzieję że kaca nie ma! ;D
dziekuję za wszystkie gratulacje trzymajcie dziewczyny kciuki!

ja za napojami wyskokowymi też nie przepadam żadko zdarza mi się coś wypić ;)
Rusałko jak samopoczucie? u mnie @ wciąż nie ma testu też jeszcze nie powtórzyłam
cały czas się boję że jednak się nie uda
dziewczyny imprezowiczki jak po imprezkach? mam nadzieję że kaca nie ma! ;D
dziekuję za wszystkie gratulacje trzymajcie dziewczyny kciuki!

reklama
Do góry