reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Elzbietko wstrzymam się jeszcze z wklejaniem suwaczka jak do środy nic się nie zmieni
w związku z @ to idę na betę stwierdziłam że do będzie wiarygodniejsze i jeśli
wszystko będzie po mojej myśli to po południu wklejam suwaczek!
dziś jest już czwarty a w sumie piąty dzień po terminie!
ale wciąż boję się cieszyć nie chcę później przeżywać tego wielkiego rozczarowania

reklama
Elzbietko wstrzymam się jeszcze z wklejaniem suwaczka jak do środy nic się nie zmieni
w związku z @ to idę na betę stwierdziłam że do będzie wiarygodniejsze i jeśli
wszystko będzie po mojej myśli to po południu wklejam suwaczek!
dziś jest już czwarty a w sumie piąty dzień po terminie!
ale wciąż boję się cieszyć nie chcę później przeżywać tego wielkiego rozczarowania

alek pisze:
hej dziewczynki :) imprezka była super, tak się bawiliśmy że ściągneliśmy do domku po 5 rano hihi :laugh: a wytańczyłam się za wszystkie czasy ;D oj przydaje się takie odstresowanie, przydaje... ;D
Esia- jak Twoje zdrówko ??? ja kaca nie mam a Ty?? :laugh:
Fajowo - zazdroszczę ;D Kaca nie miałam ale samopoczucie fatalne... Jednak rozłożyło mnie bardziej niż sądziłam i od dziś biorę antybiotyk - i do końca tygodnia w domku. A z @ wciąż bez zmian... I jeszcze coś mnie korzonki zaczynają ciągnąć - żadko mi się zdarza, no ale przecież takiej okazji nie mogły przepuścić ;) Narzekam troszkę ::) ale już nie będę...

Kamilka dziel się szybciutko dobrymi wieściami :)

alek pisze:
hej dziewczynki :) imprezka była super, tak się bawiliśmy że ściągneliśmy do domku po 5 rano hihi :laugh: a wytańczyłam się za wszystkie czasy ;D oj przydaje się takie odstresowanie, przydaje... ;D
Esia- jak Twoje zdrówko ??? ja kaca nie mam a Ty?? :laugh:
Fajowo - zazdroszczę ;D Kaca nie miałam ale samopoczucie fatalne... Jednak rozłożyło mnie bardziej niż sądziłam i od dziś biorę antybiotyk - i do końca tygodnia w domku. A z @ wciąż bez zmian... I jeszcze coś mnie korzonki zaczynają ciągnąć - żadko mi się zdarza, no ale przecież takiej okazji nie mogły przepuścić ;) Narzekam troszkę ::) ale już nie będę...

Kamilka dziel się szybciutko dobrymi wieściami :)

Alek jak twój monitoring??

Ja odebrałam wyniki są superowe nic tylko się starać - jeszcze tylko zrobię 2 fazę.c\zyli jestem zdrowa!!!

Alek jak twój monitoring??

Ja odebrałam wyniki są superowe nic tylko się starać - jeszcze tylko zrobię 2 fazę.c\zyli jestem zdrowa!!!

Esia strasznie mi przykro że rozłożyło Cię to wstrętne chorubsko :mad: nie daj się słonko! zdrówka Ci życzę :)
Anusieńka- to cudnie że wyniki są super!! bardzo się cieszę- nic tylko brać się do roboty..hihi.. ;)
a ja monitoring zaczynam w piątek, no zobaczymy co się ,,wykluje''.. ;) oby się ,,wykluło'' ;D
Ka milka czekamy na piękny suwaczek ;D

reklama
Esia strasznie mi przykro że rozłożyło Cię to wstrętne chorubsko :mad: nie daj się słonko! zdrówka Ci życzę :)
Anusieńka- to cudnie że wyniki są super!! bardzo się cieszę- nic tylko brać się do roboty..hihi.. ;)
a ja monitoring zaczynam w piątek, no zobaczymy co się ,,wykluje''.. ;) oby się ,,wykluło'' ;D
Ka milka czekamy na piękny suwaczek ;D

Do góry