reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze testowania...

reklama
anusieńka pisze:
Esia a skad wiesz że to nie fasolka???może lepiej nie bierz tych antyb.
Wiem - zrobiłam 2 testy w odstępie kilku dni, najprawdopodobniej nie miałam owulacji, nie mam żadnych objawów ciąży... Chyba mogę powiedzieć, że mam pewność. Oczywiście, gdybym jej nie miała, nie wzięłabym tych antybiotyków. A tak, to...

anusieńka pisze:
Esia a skad wiesz że to nie fasolka???może lepiej nie bierz tych antyb.
Wiem - zrobiłam 2 testy w odstępie kilku dni, najprawdopodobniej nie miałam owulacji, nie mam żadnych objawów ciąży... Chyba mogę powiedzieć, że mam pewność. Oczywiście, gdybym jej nie miała, nie wzięłabym tych antybiotyków. A tak, to...

hej dziewczynki! byłam dziś na pierwszym usg, no i gin powiedział że jest bardzo ładnie, są pęcherzyki na obu jajnikach- jestem przed owu :) co będzie dalej- zobaczymy, kolejne usg w poniedziałek :)
Esia biedaku..jak się czujesz?? przeszła Ci ta infekcja trochę ??? kurcze wszyscy dookoła chorzy, ale paskudny czas.. :mad: pozdrawiam Cię cieplutko :)
witaj Karusia :)
a co do kwasu foliowego to ja zaczęłam go łykać jak tylko odstawiłam tabletki- więc już rok będzie za miesiąc! no i powiem Wam że łykam codziennie i nawet nie zapominam ;D kwas foliowy jest bardzo ważny!

hej dziewczynki! byłam dziś na pierwszym usg, no i gin powiedział że jest bardzo ładnie, są pęcherzyki na obu jajnikach- jestem przed owu :) co będzie dalej- zobaczymy, kolejne usg w poniedziałek :)
Esia biedaku..jak się czujesz?? przeszła Ci ta infekcja trochę ??? kurcze wszyscy dookoła chorzy, ale paskudny czas.. :mad: pozdrawiam Cię cieplutko :)
witaj Karusia :)
a co do kwasu foliowego to ja zaczęłam go łykać jak tylko odstawiłam tabletki- więc już rok będzie za miesiąc! no i powiem Wam że łykam codziennie i nawet nie zapominam ;D kwas foliowy jest bardzo ważny!

Alek to świetnie!!! Bardzo się cieszę :) Czeka Was niedługo pracowity okres ;D

Dziękuję za pozdrowionka :) Infekcja wciąż się trzyma. Oczywiście, jest lepiej (po tylu dniach antybiotyku chyba powinno ::)) ale szału nie ma. Nic to. W przyszłym tygodniu idę do gina, najwyżej założę maseczkę ochronną na czas pobytu w poczekalni ;)

Alek to świetnie!!! Bardzo się cieszę :) Czeka Was niedługo pracowity okres ;D

Dziękuję za pozdrowionka :) Infekcja wciąż się trzyma. Oczywiście, jest lepiej (po tylu dniach antybiotyku chyba powinno ::)) ale szału nie ma. Nic to. W przyszłym tygodniu idę do gina, najwyżej założę maseczkę ochronną na czas pobytu w poczekalni ;)

Również witam Cleo28 i Karusię i trzymam kciuki - fasolkujcie!! :D

Agutek - to chyba siedzi w naszych głowach - tak się stresujemy tym, że @ przyjdzie w nieodpowiednim momencie, że faktycznie przychodzi ;) Trzeba chyba wyluzować i nie myśleć o tym ;)

reklama
Również witam Cleo28 i Karusię i trzymam kciuki - fasolkujcie!! :D

Agutek - to chyba siedzi w naszych głowach - tak się stresujemy tym, że @ przyjdzie w nieodpowiednim momencie, że faktycznie przychodzi ;) Trzeba chyba wyluzować i nie myśleć o tym ;)

Do góry