reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Elżbietkotak bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji ze zdrówkiem :( Życzę Ci dużo wiary, że będzie dobrze. Musi być. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm i badania wyjdą dobrze. Bardzo mocno trzymam kciuki!!!

reklama
Elżbietkotak bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji ze zdrówkiem :( Życzę Ci dużo wiary, że będzie dobrze. Musi być. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm i badania wyjdą dobrze. Bardzo mocno trzymam kciuki!!!

zebrra, na pewno zrobilas za szybko test. Trzeba poczekac przynajmniej do terminu spodziewanej @.
Mam nadzieje, ze za kilka dni pojawi sie jednak druga kreseczka ;)

zebrra, na pewno zrobilas za szybko test. Trzeba poczekac przynajmniej do terminu spodziewanej @.
Mam nadzieje, ze za kilka dni pojawi sie jednak druga kreseczka ;)

Zebrra ja też kiedyś zrobiłam test w 25 dniu- negatywny.Dziewczyny mnie pocieszały- nie chcę Cię załamywać ale nistety doastałam@ w tym cyklu.

oby u Ciebie było inaczej.!!!!!!!

Wiem że są testy, które rozpoznają ciażę 7 dni po zapłodnieniu- teoretycznie to możliwe ale nie korzystałam.10 dni po owulacji dochodzi do zagnieżdżenia- wtedy występuje skok implantacyjny temperatury w dół i potem już tylko wyższe tempki.łącznie ma być ich 17

Zebrra ja też kiedyś zrobiłam test w 25 dniu- negatywny.Dziewczyny mnie pocieszały- nie chcę Cię załamywać ale nistety doastałam@ w tym cyklu.

oby u Ciebie było inaczej.!!!!!!!

Wiem że są testy, które rozpoznają ciażę 7 dni po zapłodnieniu- teoretycznie to możliwe ale nie korzystałam.10 dni po owulacji dochodzi do zagnieżdżenia- wtedy występuje skok implantacyjny temperatury w dół i potem już tylko wyższe tempki.łącznie ma być ich 17

Elżbietko kochana!!
Kuzynka mojego męża ma guza umiejscowionego na przysadce. Mimo różnych leków, jakie na to przyjmowała - zaszła w ciążę i urodziła zdrową córeczkę. Teraz ma mieć zabieg usunięcia guza i wierzę, że będzie dobrze.

Wiem, że to dla Ciebie żadne pocieszenie czytać o zupełnie Ci nieznanej osobie.. Ale skoro ona wierzy, że będzie ok, to i ty musisz w to uwierzyć - i naprawdę tak będzie!! I będziesz zdrowa i będziesz mieć dzidziusia!!

Jestem z Tobą!! Wszystkie jesteśmy!!

Elżbietko kochana!!
Kuzynka mojego męża ma guza umiejscowionego na przysadce. Mimo różnych leków, jakie na to przyjmowała - zaszła w ciążę i urodziła zdrową córeczkę. Teraz ma mieć zabieg usunięcia guza i wierzę, że będzie dobrze.

Wiem, że to dla Ciebie żadne pocieszenie czytać o zupełnie Ci nieznanej osobie.. Ale skoro ona wierzy, że będzie ok, to i ty musisz w to uwierzyć - i naprawdę tak będzie!! I będziesz zdrowa i będziesz mieć dzidziusia!!

Jestem z Tobą!! Wszystkie jesteśmy!!

reklama
Do góry