Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam urodzinki 26 czerwca i tak cicho licze na to ze moje malenstwo wlasnie tego dnia zechce sie urodzic i zrobi mamusi wspanialy prezent na 21 urodziny
Tasha spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego szybkiego i bezbolesnego rozwiązania spełnienia marzeń i wogóle wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!
Z OKAZJI URODZIN ŻYCZĘ CI DUŻO ZDROWIA ,SZCZĘŚCIA ,SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO PORODU ,ZADOWOLENIA Z MĘŻUSIA I DIDZIUSIA I ŻEBY WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY
Iwonko85!
Spełnienia marzeń,pięknej córeńki,szybkiego porodu,miłości i powodzenia w życiu osobistym z okazji urodzinek życzy Ola z maleństwem STO LAT!!!!!!!
Iwonko85, przepraszam ze taka spozniona ale zycze Ci slonko duzo zdroweczka , kochajacego meza (tak jak masz), spelnienia wszystkich marzen, lekkiego porodu i bys zawsze byla szczesliwa
Agatka, Kristi i Allanek