reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze urodziny :)

KOCHANA MOJA ,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK ,WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE ,DUŻO SZCZĘŚCIA ,ZADOWOLENIA Z KAŻDEJ PRZEMIJAJĄCEJ CHWILI ,MNÓSTWO MIŁOŚCI I WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE ŻYCZYSZ

reklama
Prezpraszam dziewczynki ze niezloze zyczen kazdej z osobna.....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzis nasz kochany Elpisek, zalozycielka tego watku, ma urodzinki!!!
Madzienko zycze Tobie jeszcze raz duzo zdroweczka,szczescia, cierpliwosci i czasu,zadowolenia ze wszystkiego co cie otacza i grubego portfela-bo tego chyba kazdy potrzebuje!!!
Trzymaj sie cieplutko skarbie i przyjmij usciski i buziorki od mojej malej rodzinki!!!!

ELPISKU!!!
W dniu Twych urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień, był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochający ludzie

KOCHANA MOJA ,W DNIU TWOICH URODZIN ŻYCZĘ CI DUŻO ZDRÓWKA ,SZCZĘŚCIA I WSZYSTKIEGO O CZYM MARZYSZ A W SZCZEGÓLNOŚCI KUPNA NOWEGO MIESZKANKA I A CO NAJWAŻNIEJSZE ZAWSZE ZDROWEGO I UŚMIECHNIĘTEGO KUBUSIA !!!!!

ŻYJ NAM STO LAT !!

Madziu kochana wszystkiego najlepszego ;D
Duzo zdrowia dla Ciebie i calej rodzinki, duzo czasu dla siebie
i pociechy z kochanego syneczka
Zycza cicia Ania z rodzinka

reklama
Ale ze mnie ciotka,zapomniałam... :-[[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Magdusiu!!!!!!
Spełnienia najskrytszych marzeń,miłości wyłażącej z każdego konta,realizacji jako mamusia i zdrowiutkiego i szczęśliwego Kubusia!!!!!!!! Życzą Ola,Darek i Oliwierek
[/size][/size][/size]

Do góry