reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wakacje

reklama
A kto tą wielką rybę złowił :confused::szok:
Mój Artuś złowił tego szczupaka, do dzisiaj jest dumny i chyba jeszcze długo będzie. W ogóle urlop nam się udał. My z koleżanką nadrobiłyśmy zaległosci w gadaniu, nasi mężowie zachwyceni rybami (złowili kilkanaście szczupaków i okoni, ten 6 kg był największy, ale były jeszcze 2,6 i 2 kg) i grzybami, a starsze dzieciaki w ciągu tych dwóch tygodni nawet nie zdążyły się pokłócić;-). Wiktoria też zadowolona, bo było tylu chętnych do bawienia:-D

miałam nigdzie nie jechac w te wakacje a jednak
dzis wyjezdzamy na tydzien na mazury i na wesele:-)
wiec tydzien pełen atrakcji :rofl2:
miłego forowania i papa
do zobaczenia

Agusia pogody i dobrego humorku :-):-):-)

A ja dzis zobaczyłam T O, to się przeraziłam...jak to oczy trzeba mieć wszędzie otwarte...

reklama
Do góry