reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wakacje

potrzebuje namiar na kwatere na d morzem gdzie mozna sie udac z malutka. bo mam chec gdzies wyjechac nad morze? moze te dziewczyny ktore juz wrocily cos poleca??

reklama
No niestety w tym roku nie możemy MY z nad morza zagwarantować dobrej pogody :-(, u nas cały czas zimno tylko pojedyncze dni dają nam oddetchnąć od deszczów i wiatrów :-(. Ogolenie w tym roku pogoda nas nie rozpieszcza :no::no:.
Ale wszystkim wybierającym się na urlop życzymy udanej pogody :tak:, w końcu meteorolodzy mówili, że w sierpniu bedzie ładnie (ale i oni sie mylą niestety:-()

Ale dziewczyny co mieszkaja nad morzem mają super, był taki czas że bardzo chciałam sie gdzieś na wybrzeże wyprowadzic:tak:ja natomiast mieszkam w górach i tez nie jest źle zwłaszcza że lubie jeżdzic na nartach, może w tym roku sie uda:tak::-):tak::-)

Gosia, super zdjęcia z wakacji. Oli ma identycznego bodziaka. A co do przebierania, to ja wolę Oliwkę przebierać w bagażniku (jeśli pogoda na to pozwala), bo na tylnim siedzeniu jakoś mi nie wygodnie, pomimo, że mamy dużo miejsca, bo te siedzenia są lekko pochylone w stronę oparcia i Oli mi zawsze zjeżdża. Mam taki samochód - w bagażniku jest full miejsca:
otoMoto - ogłoszenia motoryzacyjne, kup lub sprzedaj samochód i motocykl

Ale dziewczyny co mieszkaja nad morzem mają super, był taki czas że bardzo chciałam sie gdzieś na wybrzeże wyprowadzic:tak:ja natomiast mieszkam w górach i tez nie jest źle zwłaszcza że lubie jeżdzic na nartach, może w tym roku sie uda:tak::-):tak::-)

:-):-) tak to już jest, że te co mieszkają w górach chcą nad morze, a te co maja na codzien morze chciałyby góry :-):-) i tak można dalej ja mam proste włosy i zawsze chciałam mieć kręcone, a te co mają kręcone wolą proste :-):-) oczywiście sa wyjatki

Ja w czasie podróży przebierałam Lenkę na tylniej kanapie, bo bagażnik był cały załadowany :-D:-D, a mamy taki samochodzik (zresztą do sprzedania :-):-))

reklama
Ja również dolączam do klubu mam przebierajacych dzieciaczki w aucie:-D ja to robie dośc czesto, choc przyznam ze nie jest to za wygodne. Ale co tam mamy lutowe wszędzie dadzą radę:tak:
Kasiad bardzo ładny i duzy macie samochodzik:tak: My teraz mamy taki, ale mąż wybiera się po jakiś inny(marka zostaje chce zmienic model, może tez skusi się na combi):-)

Do góry