• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
wczoraj po 21 wyszłam dopiero z gabinetu :-) strasznie dużo kobiet było :-) widziałam swoją fasolkę 7mm i bijące serduszko <3 termin porodu na 08.10, przepisał mi badania i za mc kolejna wizyta. Dziewczyny tak się zastanawiam czy te badania przepisze mi lekarz rodzinny? pewnie na te specjalistyczne na pewno nie i będę musiała je zrobić prywatnie :-)

bbubka a możesz mi podpowiedzieć w którym tygodniu najlepiej je zrobić? czy nie ma określonego tygodnia? bo zapomniałam lekarza zapytać z wrażenia ;-)

Meg, gratuluje! Też mam ten termin i wizytę jak Ty za 4 tyg. Będę robiła tydzień przed kolejną wizyta. Część Ci wypisze rodzinny ale nie te najdroższe...

meg ja mam termin na 4.10 za 3 tyg kolejna wizyta lekarz mi powiedział żebym badania zrobiła w tym tygodniu czyli mam 7 tydzień, ale to chyba ze względu na badanie grupy krwi bo na nie trochę dłużej się czeka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry