reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Ja już po wizycie. Wszystko bdb. Dzieci są wymiarowe takie same, z pomiaru główki 3,8 cm więc już sporo.Nie dały się dokładnie pomierzyć. Ale już wiemy, że będzie jeden siurak, drugi bąbel nie chciał się ujawnić.

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i dobrych wiesci :-) oraz slicznych dzieciaczkow :)

I zdjecie mojego stfforka :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1402613218.070313.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402613218.070313.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402613218.070313.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny w czwartek bylam w pracowni badan prenatalnych na.usg genetycznym. Wszystko w porzadku z tego co zaobserwowal lekarz jednak ze wzgledu na obciazony wywiad ( niepelnosprawnosc syna i mojego brata) mamy jeszcze wizyte u genetyka. Okazalo sie, ze u genetyka co prowadzi naszego Mikolajka :) wiec sie w ogole nie stresuje. I lekarz mi powiedzial, ze bede miala darmowe usg 4d w 18 i 24 tygodniu z racji obciazenia genetycznego w rodzinie. Wiec ciesze sie akurat z tych usg. Z tej wizyty nie mam zdjecia bo dokumenty zostawil w teczce do ogladniecia dla genetyka i dopiero dostaniemy je po wizycie u niego.

Pyta mnie lekarz jak moje zapatrywania na amnio, powiedzielismy z mezem, ze nie chcemy.
Zapytal o nasze przeczucia (twierdzi, ze czesto sie sprawdzaja) wiec mowie, ze mysle non stop o corce. Zyczyl jej nam (wie, ze bedzie wtedy zdrowa) i bardzo cieplo sie z nami pozegnal. Trafiam wiec w tej ciazy na bardzo fajnych lekarzy :)

reklama
Do góry