reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Annte zaciskam najmocniej jak umiem! W szpitalu na pewno zadbają,byście dotrwali do bezpiecznego czasu. Mocno wierzę, że dacie radę. Trzymaj się i dawaj znać co i jak :-)

reklama
Bez tytułu111.pngBez tytułu.jpg

Córcia i synek wstydzioszek :)

Załączniki

• Bez tytułu111.png
    Bez tytułu111.png
    68,3 KB · Wyświetleń: 51
  • Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 50
Szyjka jak i u mnie, ale z bliźniakami to inaczej niz z jednym raczej. Nie denerwuj się, bo wiem po sobie, ze nerwy źle czynią, Zaopiekują sie Wami i będzie ok.

Konwalijko, u mnie córeczka napiera głową bezpośrednio na szyjkę a na córeczkę napiera synek ;) poza tym ciążą bliźniacza nie jest normalnym stanem fizjologicznym. Dlatego wszystko dzieje się szybciej.

Dziewczynki dziękuję za kciuki.

reklama
Annte gratuluję parki, kciuki zaciśnięte, napewno będzie wszystko dobrze, dobrze że lekarz wysyła Cie na sterydy póki jeszcze jest spokojnie i jest czas je podać, lepiej dmuchac na zimne.

Do góry