• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ja tez jutro idę zrobić komplet badań tarczycowych (mam tylko tsh) bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa. Jak babka usłyszała wynik i ze jestem w ciazy, to powiedziała ze mam przyjść to wciśnie mnie miedzy pacjentami.
Czuje sie mega skołowana.. Tarczyca to ostatnie co myślałam ze bedzie u mnie problemem:/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak sie boje jutrzejszej wizyty :( juz dzisiaj w nocy mi sie koszmary snily... Boje sie ze pojde i sie okaze poronienie zatrzymane, ze serce przestalo bic :( umre chyba do jutra..

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Gosia ja się boję tak samo a wizyte mam dopiero za 6 dni.

Dorotko pisz co u Ciebie bo my się tu martwimy o Ciebie a nie myśl ze nas czymś dolujesz. Tym bardziej jak Ci to pomaga zawsze wysluchamy Cię kochana :*

Gosia to tak jak ja jak wczoraj usg sie zaczęło... Bez powiększenia na początku.. I ja serducha nie widziałam... A potem sie okazało ze wszystko jest ok!!! Wiec... Uszy do góry! Mimo lęków, plamien, kompletnym braku objawów- moze być wszystko ok:)

Dorotko - cały czas o Tobie myśle kochana ...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dorota udzielaj sie, wazne bys mogla sie wygadac a nam to nie przeszladza!

Ale jestem wsciekla,za kciuki dziekuje ale scanu nima bo I'm o prenatalne chodzilo a ja I tak dopiero 10tc.. ale cymbaly.. Nawet starsza wzielam.. maz sie ulitowal I chyba ide za tydzien.. Jeszcze zobacze jakie beda promocje na gruponie.
Za kciuki dziekuje.

Ivi to mialas jak ja u lekarki,co palecem pkazywali a ja slepa.

Gosia ja mam od poczatku koszmary,wy tez mi sie snilyscie nienajlepiej.ponoc to normalne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry