reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Właśnie czytałam Wasze wczorajsze posty co do wagi i słoników! Ja Was bardzo proszę, jeśli u Was są słoniki to co jest u mnie???Ot taki mały dinozaur?:szok: Usg połówkowe 19t4d i 340g...

reklama
Szuszu, gratulacje z udanej wizyty.

U mnie też potwierdzone. Będzie POLA:-) Waży całe 380g, rozmiar buta 3,5cm. Wszystko jest na swoim miejscu prawidłowo rozwinięte. Na razie ułożona pośladkowo. Widziałam jak fajnie ziewała i salutowała nam, cha cha cha.

asiacur gratuluję udanej wizyty!
Tez mi się podoba imię Pola ale jak to zasugerowałam mojemu to mi powiedział,że pola to on ma dużo koło domu.... no comments...

Asiacur, super że będzie dziewczynka. Wam też zależało na tym, żeby parka była?

Nie, nie nastawiałam się, że koniecznie parka. Zresztą w 12t.c. lekarz zobaczył siusiaka i już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie drugi chłopak. A tu bach... Siusiak się wchłonął, hehehe... Mój mąż chciałby drugiego chłopaka, ale wydaje mi się, że nie wie, co mówi, bo u niego w rodzinie same chłopaki.
A ja od początku dla chłopaka imienia nie miałam tylko dla dziewczynki. I wyczarowała się.

reklama
Do góry