reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Małgosiu, Gabinia - gratuluję Wam udanych wizyt i chłopców :-D:-D

Ja też czuję dziecko nisko, tak na poziomie jajników,ale oczywiście mogę sobie tylko gdybać czy łożysko jest nisko czy o co chodzi :nerd:

asiacur gratuluje dziewczynki:-)
LANA gratuluję udanej wizyty, dużo odpoczywaj
Petunia dużo zdrówka
Rybkaa super że wizyta udana
mal-gosia gratuluje ślicznego chłopczyka i biegiem na L4:tak:
Gabinia oszczędzaj się jak tylko możesz, ja też mam łożysko nisko i ostatnio dostałam się do szpitala z krwawieniem - miejmy nadzieję że nam to łożysko się jeszcze podniesie;-)

karolaola :"Blackberry mój maluch 4 dni starszy waży podobnie 345g. Mówisz, że to już na małego dinozaura się zapowiada?:baffled:"
Wiesz, z tabelek, które podały dziewczyny tak wynika ;-)że regularny Dinozaur, ale jest też długi, więc po prostu kawał chłopa:-D Ja tam chcę, żeby był duży - może niekoniecznie przy porodzie, ale niech rośnie.
A co do Twojego pytania o samopoczucie - mam się trochę lepiej.

Ostatnia edycja:
MAL-GOSIA wielkie gratulejszyn dla cudnego syneczka! i pomysl o odpoczynku!
GABINIA uawaz na siebie i staraj sie odpoczywaj jak tylko znajdziesz chwilke!

Malgosia gartulacje!! Piękny chłopczyk!
Gabinia dołączam się do dziewczyn, oszczędzaj się. I również gratuluję siusiaka:)

Blackberry ja właśnie nie wiem ile mój maluch mierzy, ale pewnie też długi po tacie. Cieszę się, że już ciutke lepiej u Ciebie!;-)

reklama
Część dziewczynki.

Bardzo dawno mnie tutaj nie było i cofając się kilka stron wstecz widzę że wszystkie smerfusie zdrowo rosną i oby tak dalej !!!!

Gratuluje wszystkich udanych wizyt w kwietniu i przepraszam że tak ogólnie ale nie jestem w stanie wypisać tutaj wszystkich Waszych nicków bo musiałabym nadrobić dobre 15 stron.

Ja również jestem juz po połówkowym w piątek, ale mój maluszek popołudniu akurat na wizycie postanowił sobie chyba uciąć drzemkę w pozycji kłębuszka pod moimi żebrami i z rączka na twarzy. Dlatego też niestety nadal płci nie było widać, zdjęcia "portretowego" buźki też sie nie dało zrobić i niestety kilka pomiarów które są niezbędne do oceny też nie były możliwe do wykonania. Dzięki temu po świętach mam drugą część połówkowego więc liczę W KOŃCU NA POZNANIE PŁCI !!!!! Już się nie mogę doczekać.

Do góry