reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

a85 badania prenatalne to wszystkie badania( dotyczące zdrowia,rozwoju dziecka),ktore robimy przed narodzinami dziecka,a reszte to ci juz biedroneczka najlepiej wytlumaczyla

reklama
Kochane, dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i dobre fluidy;-)
Z dzidzią wszystko dobrze, ma 5,88cm i bardzo ruchliwa jest:-)
Genetyczne pomiary również w porządku.
Może uda mi się wkleić fotkę później.
Buziaki.

Mam tylko trochę marną morfologię i wątpliwą cytomegalię niestety, co mnie martwi bardzo..Lekarz mówi, że prawdopodobnie przeszłam cytomegalię tuż przed ciążą. Mam skierowanie na konsultację do szpitala zakaźnego.
Tonya, czekamy z niecierpliwością.

reklama
Mam tylko trochę marną morfologię i wątpliwą cytomegalię niestety, co mnie martwi bardzo..Lekarz mówi, że prawdopodobnie przeszłam cytomegalię tuż przed ciążą. Mam skierowanie na konsultację do szpitala zakaźnego.
Tonya, czekamy z niecierpliwością.
szuszu będzie dobrze nic się nie martw :-) Morfologie też mam kiepską, lekarz mi powiedział że taką to mogę mieć w 30 tyg, a nie 12. Dostałaś żelazo?

Do góry