reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

tak oelnko:-) teraz jednak ide z nfz zobaczymy jak bedzie wygladac pewno szybko i bez konkretow jak to bywa na takich wizytachale niech mnie pooglada bo teraz ginekologiczne 1 badanie czy wszystko ok;-)

reklama
maggie nie pomogę,bo nie wiem o co chodzi,na kiedy umówioną masz wizytę??
sagaa to i ja się dołączę do grona jutrzejszych wizytówek-stres mniejszy jak przy poprzedniej,bo wtedy to świrowałam na maksa.
devi super Maluszek-gratuluje Wszystkim udanej wizyty i trzymać tak dalej.

hej dziewczynki
nie było mnie kilka dni, ale widzę, ze same dobre wieści. Fasoleczki rosną jak na drożdżach i wszystko jest ok.
Ja też w międzyczasie porobiłam resztę badań i powiem Wam ,że duszności minęły, ale odstawiłam duphaston ( brałam, bo przed świętami miałam kropelkę krwi i lekarz wypisał w razie czego, żeby nic złego się nie podziało ), ale za to dzisiaj mnie boli głowa , ale to chyba z przemęczenia, bo od 7 rano do teraz w drodze, właśnie dotarliśmy do domku.
A Wam Kochane w Nowym Roczku życze dużych, zdrowych fasoleczek, żebyście się dobrze czuły i wszystko było ok !! A Panowie, żeby dbali o Nas cały czas :)

assiaB ja tez mialam tak tydzien temu tylko nie kropelke ale duze krwawienie!! Okazalo sie ze to duzy krwiak i z duphastonem nie moge sie rozstawac...

maggie- moja koleżanka miała jakieś gorsze wyniki z toxo i pamietam ze skierowlali ja tylko na jakies dodtakowe badania. Chyba niczym grozniejszym sie to nie skonczyło, wiec spokojnie:)

myszka- gratulacje fotke:) napisz coś wiecej- który to tydzien, jak duza jest fasolka, na kiedy termin??

reklama
Dzieki:))) wedlug ostatniej @ to 7t 3d a wedlug USG wiek to 8t 2d wiec tydzien roznicy.. ale mniejsza z tym:) Termin mam na 19go sierpnia. Toksoplazmozy nie mam, cytomegalie mialam dawno. Miedzy 11 a 13 tyg gin mowil o jeszcze jakims badaniu ale nie pamietam co to bedzie. Poza tym nie biore zadnych witamin bo podobno nie potrzebuje. To chyba na tyle:)

Do góry